Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan’a çocuklardan sevgi seli

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 21.04.2015 - 15:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3163+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan’a çocuklardan sevgi seli

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan her hafta sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine, bu hafta Dalama Yeniköy Mahallesi’n de devam etti.

Dokunmadık yürek sıkmadık el bırakmayan Başkan M. Mesut Özakcan’a en büyük ilgiyi çocuklar gösterdi. Gördüğü ilgiden oldukça memnun olan Özakcan, “ Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın şimdiden yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Dalama Yeniköy Mahallesi’ne düzenlediği ziyarette vatandaşın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek çeşitli incelemelerde bulundu. Dalama Yeniköy Mahalle Muhtarı Orhan Aldemir’i makamında ziyaret eden Başkan Özakcan burada mahallenin sorunlarına dair istişarelerde bulundu. “ VATANDAŞI DÜŞÜNEN BİR BAŞKANIMIZ VAR” Muhtar Orhan Aldemir düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyetle, “ Yeni kurulan bir belediye olana Efeler Belediyemizin yapması gereken çok işlerinin olduğunun farkındayız. Ancak engin bilgisi ve siyasi tecrübesiyle işleri kısa sürede yoluna koyan, vatandaşı düşünen bir belediye başkanımız var. Öncelikle kendisine bunca işinin arasında mahallemize düzenlediği ziyaretten dolayı kendim ve vatandaşlarımız adına çok teşekkür ederim” dedi. Öncelikle Dalama Yeniköy Mahallesi pazaryerini gezerek mazgallarla ilgili yaşanan sorunu inceleyen Başkan M. Mesut Özakcan, yaşlısından gencine vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sorunla ilgili gerekli birime anında talimat veren Başkan Özakcan, çocukların kendisine ikram ettiği cipsi kabul ederek, kendisiyle hatıra fotoğraf çektiren çocuklardan çok ders çalışacaklarına dair söz aldı. “ÇOCUKLARIMIZIN VE MAHALLEMİZİN İHTİYAÇLARINI EN KISA ZAMANDA GİDERECEĞİZ” İncelemelerde bulunan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “ Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilen Efeler Belediyesi olarak vatandaşımızın sevincine, üzüntüsüne ortak olduğumuz gibi, taleplerini ve şikayetlerini yerinde dinlemeyi, çözüm üretmeyi tercih ediyoruz. Dalama Yeniköy Mahallesi’ne düzenlediğimiz ziyaretimizde çok sıcak bir ilgiyle karşılandım. Özellikle çocuklarımızdan gördüğüm sevgi ve ilgi beni çok memnun etti. Geleceğin büyükleri çocuklarımızın biraz erkende olsa şimdiden yaklaşan bayramlarını; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Yarının geleceği çocuklarımız, ülkemizin geleceği ve her şeyimizdir. Çocuklarımızı çok seviyor ve onlara güveniyoruz. Çocuklarımız milletimizin en değerli varlığı, sevinç ve ümit kaynağıdır. Hayatın bütün güzelliklerini yaşamalarını, daima mutlu ve umutlu olmalarını temenni ediyorum. Bizler, yarının büyükleri olan çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Gördüm ki çocuklarımızın oynayabileceği oyun grupları yok, gerekli notlarımızı aldık, en kısa zamanda mahallemizin, çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan her hafta sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine, bu hafta Dalama Yeniköy Mahallesi’n de devam etti.

Dokunmadık yürek sıkmadık el bırakmayan Başkan M. Mesut Özakcan’a en büyük ilgiyi çocuklar gösterdi. Gördüğü ilgiden oldukça memnun olan Özakcan, “ Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın şimdiden yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Dalama Yeniköy Mahallesi’ne düzenlediği ziyarette vatandaşın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek çeşitli incelemelerde bulundu. Dalama Yeniköy Mahalle Muhtarı Orhan Aldemir’i makamında ziyaret eden Başkan Özakcan burada mahallenin sorunlarına dair istişarelerde bulundu.

“ VATANDAŞI DÜŞÜNEN BİR BAŞKANIMIZ VAR”

Muhtar Orhan Aldemir düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyetle, “ Yeni kurulan bir belediye olana Efeler Belediyemizin yapması gereken çok işlerinin olduğunun farkındayız. Ancak engin bilgisi ve siyasi tecrübesiyle işleri kısa sürede yoluna koyan, vatandaşı düşünen bir belediye başkanımız var. Öncelikle kendisine bunca işinin arasında mahallemize düzenlediği ziyaretten dolayı kendim ve vatandaşlarımız adına çok teşekkür ederim” dedi.

Öncelikle Dalama Yeniköy Mahallesi pazaryerini gezerek mazgallarla ilgili yaşanan sorunu inceleyen Başkan M. Mesut Özakcan, yaşlısından gencine vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sorunla ilgili gerekli birime anında talimat veren Başkan Özakcan, çocukların kendisine ikram ettiği cipsi kabul ederek, kendisiyle hatıra fotoğraf çektiren çocuklardan çok ders çalışacaklarına dair söz aldı.

“ÇOCUKLARIMIZIN VE MAHALLEMİZİN İHTİYAÇLARINI EN KISA ZAMANDA GİDERECEĞİZ”

İncelemelerde bulunan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “ Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilen Efeler Belediyesi olarak vatandaşımızın sevincine, üzüntüsüne ortak olduğumuz gibi, taleplerini ve şikayetlerini yerinde dinlemeyi, çözüm üretmeyi tercih ediyoruz. Dalama Yeniköy Mahallesi’ne düzenlediğimiz ziyaretimizde çok sıcak bir ilgiyle karşılandım. Özellikle çocuklarımızdan gördüğüm sevgi ve ilgi beni çok memnun etti. Geleceğin büyükleri çocuklarımızın biraz erkende olsa şimdiden yaklaşan bayramlarını; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Yarının geleceği çocuklarımız, ülkemizin geleceği ve her şeyimizdir. Çocuklarımızı çok seviyor ve onlara güveniyoruz. Çocuklarımız milletimizin en değerli varlığı, sevinç ve ümit kaynağıdır. Hayatın bütün güzelliklerini yaşamalarını, daima mutlu ve umutlu olmalarını temenni ediyorum. Bizler, yarının büyükleri olan çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Gördüm ki çocuklarımızın oynayabileceği oyun grupları yok, gerekli notlarımızı aldık, en kısa zamanda mahallemizin, çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.