Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Öndeş´ten 19 Mayıs kutlama mesajı

GENEL 17.05.2019 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3474+ kez okundu.
 

Başkan Öndeş´ten 19 Mayıs kutlama mesajı

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Milli mücadelemizin 100.yılında 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Öndeş mesajında, “19 Mayıs Milli uyanışın sembolüdür” dedi.

AYDIN- Başkan Öndeş, mesajında şu ifadeleri kullandı: “19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a ayak basarak, milletle birlikte İstiklal mücadelesinin meşalesini yaktığı gündür. 19 Mayıs 1919 günü, Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır. O gün yanan İstiklal ve Bağımsızlık Meşalesi´nin alevleri 100 yıl sonra da çok daha güçlü bir şekilde milleti aydınlatmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin güçlü Türkiye’sinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini bildiği için bugünü gençlerle özdeşleştirmiştir ve bu bayramı onlara hediye etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır. Bizde Gençlerimizle birlikte 19 Mayıs akşamı Fener Alayı ve Gençlik Konseri düzenleyerek bu günün anlamını yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle muasır medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm hemşerilerimin Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı´nı en içten duygularla kutluyorum.”  
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Milli mücadelemizin 100.yılında 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Öndeş mesajında, “19 Mayıs Milli uyanışın sembolüdür” dedi.

AYDIN- Başkan Öndeş, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a ayak basarak, milletle birlikte İstiklal mücadelesinin meşalesini yaktığı gündür. 19 Mayıs 1919 günü, Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır. O gün yanan İstiklal ve Bağımsızlık Meşalesi´nin alevleri 100 yıl sonra da çok daha güçlü bir şekilde milleti aydınlatmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin güçlü Türkiye’sinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini bildiği için bugünü gençlerle özdeşleştirmiştir ve bu bayramı onlara hediye etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır. Bizde Gençlerimizle birlikte 19 Mayıs akşamı Fener Alayı ve Gençlik Konseri düzenleyerek bu günün anlamını yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle muasır medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm hemşerilerimin Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı´nı en içten duygularla kutluyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.