Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Öndeş, şehitleri unutmadı

GENEL 18.04.2019 - 12:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3517+ kez okundu.
 

Başkan Öndeş, şehitleri unutmadı

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

AYDIN- Başkan Öndeş, mesajında şu sözlere yer verdi: “Birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı bu topraklar için canını feda eden şehitlerimizdir. Vatanımızı kanları canları pahasına koruyan, onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik, bütünlük ve iç huzurumuzu bozmaya çalışan her türlü direnişe karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borcumuzu bir ömür boyu ödeyemeyiz.  Cumhuriyetimizi ve onun değerlerini korumak, bizlere büyük zaferleri ve güzel yurdumuzu armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan Aziz Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak, bu topraklarda bağımsız ve özgür yaşamak isteyen herkesin boynunun borcudur.  Şehitler Haftası vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin emaneti ailelerine ve yakınlarına da sağlıklı uzun ömürler diliyorum.’’
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

AYDIN- Başkan Öndeş, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı bu topraklar için canını feda eden şehitlerimizdir. Vatanımızı kanları canları pahasına koruyan, onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik, bütünlük ve iç huzurumuzu bozmaya çalışan her türlü direnişe karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borcumuzu bir ömür boyu ödeyemeyiz.  Cumhuriyetimizi ve onun değerlerini korumak, bizlere büyük zaferleri ve güzel yurdumuzu armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan Aziz Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak, bu topraklarda bağımsız ve özgür yaşamak isteyen herkesin boynunun borcudur. 

Şehitler Haftası vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin emaneti ailelerine ve yakınlarına da sağlıklı uzun ömürler diliyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.