Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Öndeş, basınla buluştu

SİYASET 23.07.2019 - 13:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3477+ kez okundu.
 

Başkan Öndeş, basınla buluştu

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltı sofrasında buluştu.

AYDIN - 19 Mayıs Gençlik Parkı’nda gerçekleşen buluşmada Başkan Öndeş, basının ve bu görevi icra edenlerin önemini vurgulayarak, basın mensuplarının bayramını kutladı ve teşekkürlerini iletti. Basın mensupları onuruna verilen kahvaltıya, Germencik Belediyesi Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcı da katıldı. Öndeş, “Varlığınız bizim için çok değerli. Halkımızın sesi olmanızın yanı sıra bizleri de halkla buluşturuyorsunuz ve sizler aracılığı ile bizler de yaptığımız hizmetleri onlara duyurabiliyoruz. Basının büyük bir gücü var, her zaman söylerim, bu gücün titizlikle ve olması gerektiği şekilde kullanılması büyük önem arz eder. Benim de aynı titizlikle destek vereceğimden şüpheniz olmasın. Bugün burada olduğunuz için teşekkür ederim” dedi. Kahvaltıya katılan basın mensupları ise, Öndeş’e, basın ve gazete sahipleri olarak yerel basının daha güçlü bir şekilde ayakta kalabilmesi, daha şeffaf, daha iyi bir hizmet verilebilmesi adına destek beklediklerini belirterek, bu özel güne de göstermiş olduğu alakadan ve davetten dolayı teşekkürlerini ilettiler. Haber: Eda Ateş
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltı sofrasında buluştu.

AYDIN - 19 Mayıs Gençlik Parkı’nda gerçekleşen buluşmada Başkan Öndeş, basının ve bu görevi icra edenlerin önemini vurgulayarak, basın mensuplarının bayramını kutladı ve teşekkürlerini iletti. Basın mensupları onuruna verilen kahvaltıya, Germencik Belediyesi Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcı da katıldı.

Öndeş, “Varlığınız bizim için çok değerli. Halkımızın sesi olmanızın yanı sıra bizleri de halkla buluşturuyorsunuz ve sizler aracılığı ile bizler de yaptığımız hizmetleri onlara duyurabiliyoruz. Basının büyük bir gücü var, her zaman söylerim, bu gücün titizlikle ve olması gerektiği şekilde kullanılması büyük önem arz eder. Benim de aynı titizlikle destek vereceğimden şüpheniz olmasın. Bugün burada olduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

Kahvaltıya katılan basın mensupları ise, Öndeş’e, basın ve gazete sahipleri olarak yerel basının daha güçlü bir şekilde ayakta kalabilmesi, daha şeffaf, daha iyi bir hizmet verilebilmesi adına destek beklediklerini belirterek, bu özel güne de göstermiş olduğu alakadan ve davetten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Haber: Eda Ateş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.