Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Ömer Günel seyyar parfüm satanlarla buluştu

SİYASET 18.05.2019 - 18:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4192+ kez okundu.
 

Başkan Ömer Günel seyyar parfüm satanlarla buluştu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yerli ve yabancı turistin en çok şikayet ettiği konuların başında gelen seyyar parfüm satışının düzenli bir halde yapılması için çalışmaları hızlandırdığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, seyyar parfüm satışı yapan vatandaşlarla buluşan Başkan Ömer Günel, kimsenin ekmeği ile oynamak istemediklerini belirterek, kenti ziyaret eden turisti rahatsız eden seyyar satış yerine, Kuşadası Belediyesi tarafından sağlanacak portatif tezgahlarda parfüm satışının daha uygun olacağını kaydetti. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Sıfır İşgaliye uygulaması ile birlikte, seyyar satış konusunda da düzenlemeleri hayata geçirmeye başladı. Kuşadası’nın kanayan yaralarından biri haline gelen seyyar parfüm satışının, bir düzen halinde yapılması için çalışma yürüten Başkan Ömer Günel, “Bugün itibariyle turisti rahatsız edecek elden parfüm satışını yasaklıyoruz. Önümüzdeki günlerde belediyemiz tarafından belirlenen, kentin 7 farklı noktasında, bu işi bizim belirleyeceğimiz kurallar çerçevesinde yapmanıza izin vereceğiz. Bu 7 noktada kimlerin satış yapacağı Zabıta Müdürlüğümüzde yapılacak kura sonucu belli olacak. Ben kendi kentimin esnafıyla karşı karşıya gelmek istemiyorum. Sizlerden tek isteğim satışınızı düzgün yapın, kimseyi rahatsız etmeyin. Bunları yerine getirirseniz, ben her zaman sizin yanınızda olurum” dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yerli ve yabancı turistin en çok şikayet ettiği konuların başında gelen seyyar parfüm satışının düzenli bir halde yapılması için çalışmaları hızlandırdığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, seyyar parfüm satışı yapan vatandaşlarla buluşan Başkan Ömer Günel, kimsenin ekmeği ile oynamak istemediklerini belirterek, kenti ziyaret eden turisti rahatsız eden seyyar satış yerine, Kuşadası Belediyesi tarafından sağlanacak portatif tezgahlarda parfüm satışının daha uygun olacağını kaydetti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Sıfır İşgaliye uygulaması ile birlikte, seyyar satış konusunda da düzenlemeleri hayata geçirmeye başladı.

Kuşadası’nın kanayan yaralarından biri haline gelen seyyar parfüm satışının, bir düzen halinde yapılması için çalışma yürüten Başkan Ömer Günel, “Bugün itibariyle turisti rahatsız edecek elden parfüm satışını yasaklıyoruz. Önümüzdeki günlerde belediyemiz tarafından belirlenen, kentin 7 farklı noktasında, bu işi bizim belirleyeceğimiz kurallar çerçevesinde yapmanıza izin vereceğiz. Bu 7 noktada kimlerin satış yapacağı Zabıta Müdürlüğümüzde yapılacak kura sonucu belli olacak. Ben kendi kentimin esnafıyla karşı karşıya gelmek istemiyorum. Sizlerden tek isteğim satışınızı düzgün yapın, kimseyi rahatsız etmeyin. Bunları yerine getirirseniz, ben her zaman sizin yanınızda olurum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.