Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN “İYİ” CEVAP

SİYASET 02.07.2020 - 10:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4279+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN “İYİ” CEVAP

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Millet İttifakı’nda anlaşmazlık yaşandığı yönündeki iddialar ile ilgili olarak “Millet İttifakı laik, demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesidir. Bu ittifakın sona ereceğine ilişkin söylemler kasıtlıdır” dedi.

KUŞADASI - Millet İttifakı’nda “çatlak” yaşandığı yönündeki iddialar ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Başkan Ömer Günel, programları birbirinden farklı olan partilerin ülke çıkarları için bir araya gelerek oluşturduğu ittifakların demokratik yaşamın önemli bir parçası olduğuna dikkat çekerek “Millet İttifakı’nda sorunlar yaşandığı ve sona ereceğine ilişkin iddialar siyasi kasıt taşımaktadır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nda sorun bulunmadığını defaatle ifade etmiş olmasına rağmen bu iddiaların ısrarla gündemde tutulmaya çalışılması söz konusu çabanın amaç ve mahiyetini açıkça ortaya koymaktadır. Millet İttifakı, laik, demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesi konumundadır” dedi. “ESAS OLAN SİYASİ NEZAKET VE GÜVEN İLİŞKİSİDİR” Kuşadası’nda 30 Mart yerel seçimlerine Millet İttifakı’nın ortağı İYİ Parti ile birlikte girdiklerini anımsatan Başkan Ömer Günel şöyle dedi: “Kentimizin çıkarına olan tüm konularda İYİ Partili meclis üyelerimizle büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Siyasi nezaket ve karşılıklı güven ilişkisi içerisinde Kuşadası’nın gelişimi ve geleceği için birlikte hareket ediyoruz. Son olarak İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve meclisimizin İYİ Partili üyesi Sayın Hayati Atlı’ya başkan vekilliği görevini bırakmış olmamın, aramızda bulunan uyumun ve güven ilişkisinin en önemli göstergesi olduğunu düşünüyorum.”
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Millet İttifakı’nda anlaşmazlık yaşandığı yönündeki iddialar ile ilgili olarak “Millet İttifakı laik, demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesidir. Bu ittifakın sona ereceğine ilişkin söylemler kasıtlıdır” dedi.

KUŞADASI - Millet İttifakı’nda “çatlak” yaşandığı yönündeki iddialar ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Başkan Ömer Günel, programları birbirinden farklı olan partilerin ülke çıkarları için bir araya gelerek oluşturduğu ittifakların demokratik yaşamın önemli bir parçası olduğuna dikkat çekerek “Millet İttifakı’nda sorunlar yaşandığı ve sona ereceğine ilişkin iddialar siyasi kasıt taşımaktadır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nda sorun bulunmadığını defaatle ifade etmiş olmasına rağmen bu iddiaların ısrarla gündemde tutulmaya çalışılması söz konusu çabanın amaç ve mahiyetini açıkça ortaya koymaktadır. Millet İttifakı, laik, demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesi konumundadır” dedi.

“ESAS OLAN SİYASİ NEZAKET VE GÜVEN İLİŞKİSİDİR”

Kuşadası’nda 30 Mart yerel seçimlerine Millet İttifakı’nın ortağı İYİ Parti ile birlikte girdiklerini anımsatan Başkan Ömer Günel şöyle dedi: “Kentimizin çıkarına olan tüm konularda İYİ Partili meclis üyelerimizle büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Siyasi nezaket ve karşılıklı güven ilişkisi içerisinde Kuşadası’nın gelişimi ve geleceği için birlikte hareket ediyoruz. Son olarak İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve meclisimizin İYİ Partili üyesi Sayın Hayati Atlı’ya başkan vekilliği görevini bırakmış olmamın, aramızda bulunan uyumun ve güven ilişkisinin en önemli göstergesi olduğunu düşünüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.