Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan meslek hayatının en heyecanlı anlarını yaşadı

MAGAZİN 13.08.2018 - 17:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3882+ kez okundu.
 

Başkan meslek hayatının en heyecanlı anlarını yaşadı

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Çetindoğan'ın kızı evlendi

AYDIN- Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan'ın kızı Burçe Çetindoğan ile Taygun Kurtulmuş evlendi. Aynı zamanda Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı olan Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan kızını en mutlu gününe kendi elleri ile hazırladı. Nikah masasına oturmadan önce kuaför koltuğuna oturan Burçe Çetindoğan'ın saçını başkan babası yaptı. Çiftin nikahını da Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan kıydı. Yüksel-Selahittin Çetindoğan'ın kızları Burçe Çetindoğan ile Gülay-Nehri Kurtuluş'un oğulları Taygun Kurtuluş'un nikah merasimine Çetindoğan ve Kurtuluş Ailesi’nin yakınlarının yanı sıra Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, AYESOB'un Eski Başkanı Hulusi Akşit, Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın AYESOB yönetimi ve çeşitli odaların başkan ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Genç çiftin nikah şahitleri ise Tuğçe Arugun ve Murat Küçük oldu.
Esnaf Odaları Birliği Başkanı Çetindoğan'ın kızı evlendi

AYDIN- Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan'ın kızı Burçe Çetindoğan ile Taygun Kurtulmuş evlendi. Aynı zamanda Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı olan Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan kızını en mutlu gününe kendi elleri ile hazırladı. Nikah masasına oturmadan önce kuaför koltuğuna oturan Burçe Çetindoğan'ın saçını başkan babası yaptı. Çiftin nikahını da Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan kıydı.

Yüksel-Selahittin Çetindoğan'ın kızları Burçe Çetindoğan ile Gülay-Nehri Kurtuluş'un oğulları Taygun Kurtuluş'un nikah merasimine Çetindoğan ve Kurtuluş Ailesi’nin yakınlarının yanı sıra Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, AYESOB'un Eski Başkanı Hulusi Akşit, Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın AYESOB yönetimi ve çeşitli odaların başkan ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Genç çiftin nikah şahitleri ise Tuğçe Arugun ve Murat Küçük oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.