Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kılınç’tan “Anneler Günü” mesajı

EKONOMİ 08.05.2016 - 18:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3269+ kez okundu.
 

Başkan Kılınç’tan “Anneler Günü” mesajı

Annelerin, aşkın, hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansıması olduğuna yürekten inandığına vurgu yapan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bu özel ve anlamlı günde sevgili annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlarken, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmet ve minnetle andı.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kılınç, mesajında, ömrünü çocuklarına adayan, onlarla ağlayıp gülen, dertlerini, sevinç ve mutluluğunu paylaşan annelerin yılda sadece bir gün değil her gün hatırlandığını belirtti. “Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız anda bizi sarıp sarmalayan, hayata hazırlayan, sevgisi, şefkati ve sıcaklığıyla her zaman bize destek olan annelerimiz şüphesiz ki; aile hayatının birleştirici unsurudur” diyen Kılınç, mesajında şunları söyledi: “Çocukları söz konusu olduğunda hiç bir zorluktan yılmayan, onların mutluluğu, sağlığı ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele eden annelerimiz, ailenin temel direği, güçlü yarınların kurucularıdır. Anne sevgisini alan bir çocuk tüm kötülüklerden uzak durarak çevresiyle barışık bir hayat sürer. Bu nedenle annelerimize eğitimden sağlığa her alanda ne kadar iyi imkânlar sağlarsak, o kadar güçlü nesiller yetiştirebiliriz.” Toplumun mimarı annelere türküler yakan, şiirler yazan, cenneti onların ayakları altına serecek kadar anneliğe önem verilen bir kültürden geldiğimizi vurgulayan Kılınç, sevginin en büyüğü ve en vazgeçilmezin anne sevgisi olduğuna dikkati çekti. "ANNELER UMUTLU İSE O ÜLKE UMUTLUDUR" Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerin, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimiz olduğunu ifade eden Kılınç, mesajında şunları kaydetti: “Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Biz ancak ve ancak onlara layık, hayırlı birer evlat olarak onlara olan borcumuzu ödemeye çalışabiliriz. Bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Hayattaki en büyük ve koşulsuz şartsız tek destekçimiz olan annelerimizi üzmeyelim. Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır.” Annelerin, aşkın, hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansıması olduğuna yürekten inandığına vurgu yapan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bu özel ve anlamlı günde sevgili annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlarken, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmet ve minnetle andı. Bütün annelerin kutsal olduğunu ve onların umudunun ülkenin umudu olduğuna vurgu yapan Başkan Kılınç, “Anneler umutlu ise o ülke umutlu olabilir. Önce evlat acısını tatmış, ‘vatan sağ olsun’ diyerek bağrına taş basmış; şehit ve gazilerimizin yürekli, cefakâr analarının da ellerinden öpüyorum. Hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimizin ‘Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.
Annelerin, aşkın, hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansıması olduğuna yürekten inandığına vurgu yapan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bu özel ve anlamlı günde sevgili annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlarken, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmet ve minnetle andı.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kılınç, mesajında, ömrünü çocuklarına adayan, onlarla ağlayıp gülen, dertlerini, sevinç ve mutluluğunu paylaşan annelerin yılda sadece bir gün değil her gün hatırlandığını belirtti.

“Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız anda bizi sarıp sarmalayan, hayata hazırlayan, sevgisi, şefkati ve sıcaklığıyla her zaman bize destek olan annelerimiz şüphesiz ki; aile hayatının birleştirici unsurudur” diyen Kılınç, mesajında şunları söyledi:

“Çocukları söz konusu olduğunda hiç bir zorluktan yılmayan, onların mutluluğu, sağlığı ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele eden annelerimiz, ailenin temel direği, güçlü yarınların kurucularıdır. Anne sevgisini alan bir çocuk tüm kötülüklerden uzak durarak çevresiyle barışık bir hayat sürer. Bu nedenle annelerimize eğitimden sağlığa her alanda ne kadar iyi imkânlar sağlarsak, o kadar güçlü nesiller yetiştirebiliriz.”

Toplumun mimarı annelere türküler yakan, şiirler yazan, cenneti onların ayakları altına serecek kadar anneliğe önem verilen bir kültürden geldiğimizi vurgulayan Kılınç, sevginin en büyüğü ve en vazgeçilmezin anne sevgisi olduğuna dikkati çekti.

"ANNELER UMUTLU İSE O ÜLKE UMUTLUDUR"

Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerin, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimiz olduğunu ifade eden Kılınç, mesajında şunları kaydetti: “Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Biz ancak ve ancak onlara layık, hayırlı birer evlat olarak onlara olan borcumuzu ödemeye çalışabiliriz. Bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Hayattaki en büyük ve koşulsuz şartsız tek destekçimiz olan annelerimizi üzmeyelim. Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır.”

Annelerin, aşkın, hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansıması olduğuna yürekten inandığına vurgu yapan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bu özel ve anlamlı günde sevgili annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlarken, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmet ve minnetle andı.

Bütün annelerin kutsal olduğunu ve onların umudunun ülkenin umudu olduğuna vurgu yapan Başkan Kılınç, “Anneler umutlu ise o ülke umutlu olabilir. Önce evlat acısını tatmış, ‘vatan sağ olsun’ diyerek bağrına taş basmış; şehit ve gazilerimizin yürekli, cefakâr analarının da ellerinden öpüyorum. Hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimizin ‘Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.