Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kılınç, Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

SİYASET 10.03.2017 - 15:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2712+ kez okundu.
 

Başkan Kılınç, Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

AK Parti’li Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halkoylaması öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara’da bir araya geldi.

AYDIN- Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla 15 Temmuz ruhu ile Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşma yolunda ilçesindeki Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halkoylaması çalışmalarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Köşk’ümüzde hayata geçirilen projelere desteklerinizden dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Zatı şahanelerinizi referandum sürecinde Aydınımızda misafir etmek bizleri onurlandıracaktır. Köşk ilçemizde referandum çalışmalarımızı adeta kabuğumuzu kırarcasına hedeflerimizi her zamankinden daha yüksek tutarak 15 Temmuz’un cevabını batıya, dış güçlere karşı gümbür gümbür cevabımızı 16 Nisan’da tüm Türkiye ile birlikte sandıkta vereceğiz. Hak ile batılın mücadelesinde Allah’ın adaletinin galip geleceği inancındayız, elhamdülillah” dedi. “Aydın’ın kalesi Köşk’tür” Köşk’e yapılan tüm projeler ve çalışmaları Erdoğan’a ileten Başkan Kılınç, Köşk’ü ismine yakışır modern bir kent haline dönüştürmek için gayretlerini ‘Köşk Sevdalısı’ olarak süreceğini kaydederek; “Aydın’ın kalesi Köşk olmaktan tüm Köşklü hemşerilerimiz ile gururluyuz" ifadelerini kullandı.
AK Parti’li Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halkoylaması öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara’da bir araya geldi.

AYDIN- Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla 15 Temmuz ruhu ile Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşma yolunda ilçesindeki Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halkoylaması çalışmalarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Köşk’ümüzde hayata geçirilen projelere desteklerinizden dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Zatı şahanelerinizi referandum sürecinde Aydınımızda misafir etmek bizleri onurlandıracaktır. Köşk ilçemizde referandum çalışmalarımızı adeta kabuğumuzu kırarcasına hedeflerimizi her zamankinden daha yüksek tutarak 15 Temmuz’un cevabını batıya, dış güçlere karşı gümbür gümbür cevabımızı 16 Nisan’da tüm Türkiye ile birlikte sandıkta vereceğiz. Hak ile batılın mücadelesinde Allah’ın adaletinin galip geleceği inancındayız, elhamdülillah” dedi.

“Aydın’ın kalesi Köşk’tür”

Köşk’e yapılan tüm projeler ve çalışmaları Erdoğan’a ileten Başkan Kılınç, Köşk’ü ismine yakışır modern bir kent haline dönüştürmek için gayretlerini ‘Köşk Sevdalısı’ olarak süreceğini kaydederek; “Aydın’ın kalesi Köşk olmaktan tüm Köşklü hemşerilerimiz ile gururluyuz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.