Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kayalı, Çalışan Gazeteciler Günü ‘nü kutladı

SİYASET 09.01.2018 - 17:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3594+ kez okundu.
 

Başkan Kayalı, Çalışan Gazeteciler Günü ‘nü kutladı

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, basın mensuplarının haklarını ve çalışma koşullarını düzenleyen 212 Sayılı Kanun’un yürürlüğe girişinin yıldönümü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Basının demokratik toplumların en önemli unsuru olduğuna dikkat çeken Başkan Kayalı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Demokratik toplumlarda yasama, yürütme ve yargının ardından ‘dördüncü kuvvet’ olarak kabul edilen basın, kamuoyunun doğru ve tarafsız haber almasını sağlayan en önemli unsurdur. ‘Kamu yararı’ ilkesi doğrultusunda çalışan basın mensupları ise ülkelerin ve kentlerin gelişiminde büyük katkıları bulunan, sorunların çözümünde etkili olan aktörlerdir. Kamuoyuna bilgi ve haber aktarma görevlerini yerine getirirken çeşitli zorluklarla karşılaşan basın mensuplarımızın çalışma koşulları, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 Sayılı Kanun ile düzenlenmiş ve bu tarih ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kabul edilmiştir. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda özveriyle çalışarak ülkemizin ve kentimizin gelişimine katkıda bulunan tüm değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, dürüst, objektif ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla yürütülen çalışmaların devam etmesi temennisi ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, basın mensuplarının haklarını ve çalışma koşullarını düzenleyen 212 Sayılı Kanun’un yürürlüğe girişinin yıldönümü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Basının demokratik toplumların en önemli unsuru olduğuna dikkat çeken Başkan Kayalı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Demokratik toplumlarda yasama, yürütme ve yargının ardından ‘dördüncü kuvvet’ olarak kabul edilen basın, kamuoyunun doğru ve tarafsız haber almasını sağlayan en önemli unsurdur. ‘Kamu yararı’ ilkesi doğrultusunda çalışan basın mensupları ise ülkelerin ve kentlerin gelişiminde büyük katkıları bulunan, sorunların çözümünde etkili olan aktörlerdir. Kamuoyuna bilgi ve haber aktarma görevlerini yerine getirirken çeşitli zorluklarla karşılaşan basın mensuplarımızın çalışma koşulları, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 Sayılı Kanun ile düzenlenmiş ve bu tarih ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kabul edilmiştir. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda özveriyle çalışarak ülkemizin ve kentimizin gelişimine katkıda bulunan tüm değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, dürüst, objektif ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla yürütülen çalışmaların devam etmesi temennisi ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.