Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Kayalı anjiyo oldu

SAĞLIK 11.01.2018 - 08:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3134+ kez okundu.
 

Başkan Kayalı anjiyo oldu

Kalp rahatsızlığı yaşayan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, anjiyo olarak, tıkalı damarına stend takıldı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, bir süredir kalbinden rahatsızlık hisseden Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Aydın’da sağlık kontrolünden geçti. Anjiyo olan ve kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilen Başkan Kayalı’nın damarlarındaki tıkanıklık üzerine kalbine stend takıldı. Kayalı, hastanedeki operasyonun ardından taburcu edildi. Bu arada, Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın anjiyo olmasının ardından Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Başkan Kayalı’nın taburcu edildiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu kaydeden Tünk, “Belediye Başkanımız Sayın Özer Kayalı’nın sağlı ile ilgili sosyal medyada çıkan (kalp krizi) geçirdi şeklinde haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımız önceki gün gittiği sağlık kontrolünde anjiyo olmuş, tıkalı bir damarına stend takılmıştır. Şu an durumu iyi“ dedi.
Kalp rahatsızlığı yaşayan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, anjiyo olarak, tıkalı damarına stend takıldı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, bir süredir kalbinden rahatsızlık hisseden Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Aydın’da sağlık kontrolünden geçti. Anjiyo olan ve kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilen Başkan Kayalı’nın damarlarındaki tıkanıklık üzerine kalbine stend takıldı. Kayalı, hastanedeki operasyonun ardından taburcu edildi.

Bu arada, Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın anjiyo olmasının ardından Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Başkan Kayalı’nın taburcu edildiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu kaydeden Tünk, “Belediye Başkanımız Sayın Özer Kayalı’nın sağlı ile ilgili sosyal medyada çıkan (kalp krizi) geçirdi şeklinde haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımız önceki gün gittiği sağlık kontrolünde anjiyo olmuş, tıkalı bir damarına stend takılmıştır. Şu an durumu iyi“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.