Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Kaya: Vatandaş başkanını yanında görecek

SİYASET 18.07.2019 - 18:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4101+ kez okundu.
 

Başkan Kaya: Vatandaş başkanını yanında görecek

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın, ilçenin en büyük mahallesi olan Acarlar’da belediye ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde incelediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Başkan Kaya, incelemeler esnasında bir araya geldiği vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İncirliova Belediyesi ekipleri Başkan Kaya’nın talimatıyla ilçe genelindeki yoğun çalışmalarını sürdürüyor. KISA SÜREDE ÖNEMLİ İŞLER BAŞARDIK Bölgede sebze ve meyve ekonomisine can veren Acarlar Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Kaya, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ekiplerimiz ilçemizin genelinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Acarlar da bizim en büyük mahallemiz. Üstelik bölgenin ekonomisine can veren, sebze ve meyve tedarikinin yapıldığı önemli bir yer. Acarlar’da kısa sürede önemli işler başardık. Düğün salonunun tesviye betonunun atımına başladık. Vatandaşlarımızca yoğun olarak kullanılan Atatürk Bulvarı’nın çevre temizliği ile ağaçlarının budamasını gerçekleştirdik. Daha önce yol üzerinde bulunan Çiftçi Pazarı’nı vatandaşlarımızın güvenliği ve trafiği rahatlatmak için Acarlar Hali’nin içine taşıdık. Mezarlıktaki su sorununu çözdük. Hal arkasındaki derenin çevresinde hafriyat temizliği yaptık. Kötü bir görünümü olan eski çöplük alanında tesviye ve düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Vatandaşlarımızın en büyük talebi olan yol yapım çalışmalarımız da devam ediyor” diye konuştu. SÜREKLİ SAHADAYIM Makamda oturarak hizmet edilemeyeceğini belirten Başkan Kaya, “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini, en güzelini götürmek bizim başlıca görevimiz. Bunun için de vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Makamda oturarak hizmet edileceğini, halkın sıkıntısının çözüleceğini düşünmüyorum. Sorunları yerinde görmek, çözümü halkımızla birlikte üretmek için sürekli sahadayım. İncirliovalılar, belediye başkanını ve belediye ekiplerini her zaman yanında görecek, çünkü biz hizmet için varız” dedi. Öte yandan gerçekleşen çalışmaların yanı sıra, Başkan Kaya'nın mahalleleri sık sık ziyaret ederek yaşanan sorunlarla da yakından ilgilendiğini belirten vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın, ilçenin en büyük mahallesi olan Acarlar’da belediye ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde incelediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Başkan Kaya, incelemeler esnasında bir araya geldiği vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İncirliova Belediyesi ekipleri Başkan Kaya’nın talimatıyla ilçe genelindeki yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

KISA SÜREDE ÖNEMLİ İŞLER BAŞARDIK

Bölgede sebze ve meyve ekonomisine can veren Acarlar Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Kaya, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ekiplerimiz ilçemizin genelinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Acarlar da bizim en büyük mahallemiz. Üstelik bölgenin ekonomisine can veren, sebze ve meyve tedarikinin yapıldığı önemli bir yer. Acarlar’da kısa sürede önemli işler başardık. Düğün salonunun tesviye betonunun atımına başladık. Vatandaşlarımızca yoğun olarak kullanılan Atatürk Bulvarı’nın çevre temizliği ile ağaçlarının budamasını gerçekleştirdik. Daha önce yol üzerinde bulunan Çiftçi Pazarı’nı vatandaşlarımızın güvenliği ve trafiği rahatlatmak için Acarlar Hali’nin içine taşıdık. Mezarlıktaki su sorununu çözdük. Hal arkasındaki derenin çevresinde hafriyat temizliği yaptık. Kötü bir görünümü olan eski çöplük alanında tesviye ve düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Vatandaşlarımızın en büyük talebi olan yol yapım çalışmalarımız da devam ediyor” diye konuştu.

SÜREKLİ SAHADAYIM

Makamda oturarak hizmet edilemeyeceğini belirten Başkan Kaya, “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini, en güzelini götürmek bizim başlıca görevimiz. Bunun için de vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Makamda oturarak hizmet edileceğini, halkın sıkıntısının çözüleceğini düşünmüyorum. Sorunları yerinde görmek, çözümü halkımızla birlikte üretmek için sürekli sahadayım. İncirliovalılar, belediye başkanını ve belediye ekiplerini her zaman yanında görecek, çünkü biz hizmet için varız” dedi.

Öte yandan gerçekleşen çalışmaların yanı sıra, Başkan Kaya'nın mahalleleri sık sık ziyaret ederek yaşanan sorunlarla da yakından ilgilendiğini belirten vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.