Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Kaya: Efsanemiz geri döndü

SPOR 20.06.2019 - 15:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3465+ kez okundu.
 

Başkan Kaya: Efsanemiz geri döndü

İncirliova Belediyespor Futbol Takımı’nın, 2019-2020 sezonunda Adalet Duman'la şampiyonluk parolası ile yol alacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, İncirliova Belediyespor'da 2007-2008, 2008-2009, 2010-2011 yıllarında amatör takım antrenörlüğü, 2016-2017 yıllarında ise bal liginde antrenörlük yapan Adalet Duman tekrar yuvaya döndü. Adalet Duman, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile hazırlanan protokole imza atarak resmen İncirliova Belediyespor Kulübü'ne geri dönmüş oldu. Adalet Duman ile bir yıllık sözleşmeye imza atan Belediye Başkanı Aytekin Kaya, yaptığı açıklamasında, "Efsanemiz geri döndü. Takımımızı ve evlatlarımızı İncirliova'mızın efsanevi Hocası Adalet Duman'a emanet etmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" diyerek başarılar diledi. Çiçeği burnunda İncirliova Belediyespor Antrenörü Adalet Duman ise, "İncirliova Belediyespor Kulübünde tekrar antrenörlük yapacak olduğumdan dolayı ilk günkü kadar heyecanlıyım. İncirliova'nın kendi öz evlatlarıyla ve yerinde yapacağımız transferlerle İncirliova Belediyesporu özlenen futbolu oynatarak istediğimiz seviyeye getireceğiz. Başkanımız Sayın Aytekin Kaya'ya beni bu göreve layık gördüğü için teşekkür ediyorum" dedi.
İncirliova Belediyespor Futbol Takımı’nın, 2019-2020 sezonunda Adalet Duman'la şampiyonluk parolası ile yol alacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, İncirliova Belediyespor'da 2007-2008, 2008-2009, 2010-2011 yıllarında amatör takım antrenörlüğü, 2016-2017 yıllarında ise bal liginde antrenörlük yapan Adalet Duman tekrar yuvaya döndü.

Adalet Duman, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile hazırlanan protokole imza atarak resmen İncirliova Belediyespor Kulübü'ne geri dönmüş oldu.

Adalet Duman ile bir yıllık sözleşmeye imza atan Belediye Başkanı Aytekin Kaya, yaptığı açıklamasında, "Efsanemiz geri döndü. Takımımızı ve evlatlarımızı İncirliova'mızın efsanevi Hocası Adalet Duman'a emanet etmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" diyerek başarılar diledi.

Çiçeği burnunda İncirliova Belediyespor Antrenörü Adalet Duman ise, "İncirliova Belediyespor Kulübünde tekrar antrenörlük yapacak olduğumdan dolayı ilk günkü kadar heyecanlıyım. İncirliova'nın kendi öz evlatlarıyla ve yerinde yapacağımız transferlerle İncirliova Belediyesporu özlenen futbolu oynatarak istediğimiz seviyeye getireceğiz. Başkanımız Sayın Aytekin Kaya'ya beni bu göreve layık gördüğü için teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.