Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kaya, dolu bir gün yaşadı

SİYASET 19.04.2019 - 17:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3878+ kez okundu.
 

Başkan Kaya, dolu bir gün yaşadı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İlçe Kaymakamı Ediz Sürücü'yü makamında ziyaret etti,

AYDIN- Çocuk Oyunları Şenliği'nde çocuklarla çocuk oyunları oynadı, fidan dağıttı ve ilçe merkezinde kurulan Cuma Pazarı’nı ziyaret etti. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler ile birlikte, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü'yü makamında ziyaret etti. Başkan Kaya, Kaymakam Sürücü ile birlikte ÇOSKK Tombik Çocuk Oyunları Derneği'nce düzenlenen Çocuk Oyunları Şenliği'ne katılarak çocuklarla birlikte topaç çevirdi, çocuk oyunları oynadı. Başkan Kaya, buradaki konuşmasında, "Öncelikle bu güzel ve bir o kadar da anlamlı olan bu etkinliği düzenleyen ÇOSKK Tombik Çocuk Oyunları Derneği'ne ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizler çocukluğumuzda bugün burada oynadığımız çocuk oyunlarını oynayarak büyüdük. Günümüzde adeta bilgisayar, telefon ve tablet bağımlısı olan çocuklarımızın da bizim oynadığımız oyunlarla tanışması, annelerinin babalarının oynadığı oyunlarla büyümeleri ve her şeyden önemlisi teknolojik cihazların olumsuz etki ve tutsaklığından kurtulup, sosyalleşmeleri amacıyla İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okulları etkinliklerinde sportif kurslarımızın yanı sıra eski çocuk oyunları etkinliklerimize yer vereceğiz" dedi. Başkan Kaya, buradaki programının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi fidan dağıtım etkinliğine de katılarak vatandaşlara fidan dağıttı. İncirliova İlçe merkezinde Cuma günleri kurulan pazar yerini de ziyaret eden Kaya, pazar alanında tezgah açan esnafla bir araya gelerek, hayırlı işler dileklerini iletti,sohbet etti. Pazar alışverişi yapan İncirliovalılarla da sohbet eden Kaya'ya vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi'nin uyum içerisinde çalışmasının ilk adımlarını görmekten dolayı çok mutlu ve memnun olduklarını belirterek Başkan Kaya'ya Belediye Başkanlığı'nın hayırlı olması dileklerinde bulundular.
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İlçe Kaymakamı Ediz Sürücü'yü makamında ziyaret etti,

AYDIN- Çocuk Oyunları Şenliği'nde çocuklarla çocuk oyunları oynadı, fidan dağıttı ve ilçe merkezinde kurulan Cuma Pazarı’nı ziyaret etti.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler ile birlikte, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü'yü makamında ziyaret etti.

Başkan Kaya, Kaymakam Sürücü ile birlikte ÇOSKK Tombik Çocuk Oyunları Derneği'nce düzenlenen Çocuk Oyunları Şenliği'ne katılarak çocuklarla birlikte topaç çevirdi, çocuk oyunları oynadı. Başkan Kaya, buradaki konuşmasında, "Öncelikle bu güzel ve bir o kadar da anlamlı olan bu etkinliği düzenleyen ÇOSKK Tombik Çocuk Oyunları Derneği'ne ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizler çocukluğumuzda bugün burada oynadığımız çocuk oyunlarını oynayarak büyüdük. Günümüzde adeta bilgisayar, telefon ve tablet bağımlısı olan çocuklarımızın da bizim oynadığımız oyunlarla tanışması, annelerinin babalarının oynadığı oyunlarla büyümeleri ve her şeyden önemlisi teknolojik cihazların olumsuz etki ve tutsaklığından kurtulup, sosyalleşmeleri amacıyla İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okulları etkinliklerinde sportif kurslarımızın yanı sıra eski çocuk oyunları etkinliklerimize yer vereceğiz" dedi.

Başkan Kaya, buradaki programının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi fidan dağıtım etkinliğine de katılarak vatandaşlara fidan dağıttı.

İncirliova İlçe merkezinde Cuma günleri kurulan pazar yerini de ziyaret eden Kaya, pazar alanında tezgah açan esnafla bir araya gelerek, hayırlı işler dileklerini iletti,sohbet etti. Pazar alışverişi yapan İncirliovalılarla da sohbet eden Kaya'ya vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi'nin uyum içerisinde çalışmasının ilk adımlarını görmekten dolayı çok mutlu ve memnun olduklarını belirterek Başkan Kaya'ya Belediye Başkanlığı'nın hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.