Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kaya, bir günlük askerliğe uğurladı

GENEL 16.05.2019 - 12:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3154+ kez okundu.
 

Başkan Kaya, bir günlük askerliğe uğurladı

İncirliovalı engelli gençlerin, 1 günlük temsili askerlik için İncirliova Belediyesi önünden uğurlandığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, İncirliovalı engelli gençler, 8 Mayıs 2019 akşamı Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi işbirliği ile İncirliova Kültür Park'ta düzenlenen iftar yemeği ve Kına Gecesi’nin ardından, bugün de sabahın erken saatlerinde İncirliova Belediyesi’nce temin edilen araçla belediye önünden, Başkan Kaya tarafından, Aydın 1. Er Eğitim Tabur Komutanlığı'nda gerçekleşecek olan 1 günlük temsili askerliklerini yapmaları için Aydın'a uğurlandılar. Başkan Kaya, "8 Mayıs akşamı düzenlediğimiz Kına Gecesi'nde engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile bir araya gelerek geleneklerimize uygun bir şekilde asker kınası eğlencesi düzenledik. Bugün ülkemizin dört bir köşesinde temsili askerlik yapacak olan evlatlarımız benzeri programlarla aynı heyecanı yaşayacaklar. İncirliovalı Mustafa Demir, Yasin Uygur ve Zafer Kesgin kardeşlerimizi, evlatlarımızı bu heyecanı yaşamaları için Aydın'a uğurluyoruz. İncirliova Belediyesi olarak her zaman onların yanında olacağız" dedi. İncirliova Engelliler Deneği Başkanı Merve Uysal ve aileleri ise, evlatlarının bugün yaşayacakları duygunun paha biçilmez olduğunu, bunun için kendilerine kapılarını sonuna kadar açan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya teşekkür ettiklerini dile getirdiler.
İncirliovalı engelli gençlerin, 1 günlük temsili askerlik için İncirliova Belediyesi önünden uğurlandığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, İncirliovalı engelli gençler, 8 Mayıs 2019 akşamı Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi işbirliği ile İncirliova Kültür Park'ta düzenlenen iftar yemeği ve Kına Gecesi’nin ardından, bugün de sabahın erken saatlerinde İncirliova Belediyesi’nce temin edilen araçla belediye önünden, Başkan Kaya tarafından, Aydın 1. Er Eğitim Tabur Komutanlığı'nda gerçekleşecek olan 1 günlük temsili askerliklerini yapmaları için Aydın'a uğurlandılar.

Başkan Kaya, "8 Mayıs akşamı düzenlediğimiz Kına Gecesi'nde engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile bir araya gelerek geleneklerimize uygun bir şekilde asker kınası eğlencesi düzenledik. Bugün ülkemizin dört bir köşesinde temsili askerlik yapacak olan evlatlarımız benzeri programlarla aynı heyecanı yaşayacaklar. İncirliovalı Mustafa Demir, Yasin Uygur ve Zafer Kesgin kardeşlerimizi, evlatlarımızı bu heyecanı yaşamaları için Aydın'a uğurluyoruz. İncirliova Belediyesi olarak her zaman onların yanında olacağız" dedi.

İncirliova Engelliler Deneği Başkanı Merve Uysal ve aileleri ise, evlatlarının bugün yaşayacakları duygunun paha biçilmez olduğunu, bunun için kendilerine kapılarını sonuna kadar açan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.