Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kaya, Anneler Günü'nü çiçeklerle kutladı

SİYASET 12.05.2019 - 14:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2900+ kez okundu.
 

Başkan Kaya, Anneler Günü'nü çiçeklerle kutladı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliovalı annelerin Anneler Günü'nü çiçek hediye ederek kutladı.

AYDIN- Dün engelli annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak Anneler Günü kutlamalarına başlayan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, bugün de Acarlar ve İncirliova Pazarları’nda annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Pazaryerinde satış yapan pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kaya'ya, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, İYİ Parti Yönetimi’ndeki kadınlar, Meclis Üyeleri, Acarlar Muhtarı Kemal Karabulut eşlik ederek, İncirliova Belediyesi serasında yetiştirilen yaklaşık beş bin saksı çiçek dağıttılar. Başkan Kaya, kendisine eşlik eden İYİ Parti Yönetimi’nden kadınlar ile belediye kadın personelini de unutmayarak, onların da Anneler Günü’nü kutladı, çiçek verdi. Başkan Kaya, "Hayat deneyimleriyle her daim yolumuza ışık tutan, insanları, yaşamı, dünyayı sevmeyi öğreten, geleceğe güvenle, umutla bakmamızı sağlayan, varlıklarıyla bizlere güç veren annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Dünyadaki hiçbir değerle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak en kutsal varlıklarımız olan annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi. İncirliovalı kadınlar ise, Başkan Kaya'ya kendilerini hatırlayarak çiçek hediye ettiği için teşekkürlerini ilettiler.
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliovalı annelerin Anneler Günü'nü çiçek hediye ederek kutladı.

AYDIN- Dün engelli annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak Anneler Günü kutlamalarına başlayan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, bugün de Acarlar ve İncirliova Pazarları’nda annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Pazaryerinde satış yapan pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kaya'ya, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, İYİ Parti Yönetimi’ndeki kadınlar, Meclis Üyeleri, Acarlar Muhtarı Kemal Karabulut eşlik ederek, İncirliova Belediyesi serasında yetiştirilen yaklaşık beş bin saksı çiçek dağıttılar.

Başkan Kaya, kendisine eşlik eden İYİ Parti Yönetimi’nden kadınlar ile belediye kadın personelini de unutmayarak, onların da Anneler Günü’nü kutladı, çiçek verdi.

Başkan Kaya, "Hayat deneyimleriyle her daim yolumuza ışık tutan, insanları, yaşamı, dünyayı sevmeyi öğreten, geleceğe güvenle, umutla bakmamızı sağlayan, varlıklarıyla bizlere güç veren annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Dünyadaki hiçbir değerle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak en kutsal varlıklarımız olan annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

İncirliovalı kadınlar ise, Başkan Kaya'ya kendilerini hatırlayarak çiçek hediye ettiği için teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.