Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Kaplan, “19. Aracımız Hayırlı Olsun 20. Yolda”

GENEL 09.10.2020 - 00:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2314+ kez okundu.
 

Başkan Kaplan, “19. Aracımız Hayırlı Olsun 20. Yolda”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Koçarlı İlçesine Çöp Kamyonu hibe etti.

Koçarlı Belediyesi araç filosuna bir yenisini daha ekledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Aydın ziyaretinde Başkan Nedim Kaplan’ın talebi üzerine ilçeye hibe edileceğini belirttiği bir adet çöp kamyonu bugün Koçarlı Belediyesi tarafından teslim alındı. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımla Çöp kamyonunun ilçeye hayırlı olmasını dilerken “19. Aracımız geldi. 20. Yolda. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Koçarlı’mıza hibe edilen çöp kamyonu hayırlı olsun. Gücümüze güç katmaya, Koçarlı’ ya hizmet etmeye devam ediyoruz. Sayın Bakanımız ve AK Parti Aydın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi. Önümüzdeki günlerde bir adet kepçenin hibe edilerek vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Koçarlı İlçesine Çöp Kamyonu hibe etti.

Koçarlı Belediyesi araç filosuna bir yenisini daha ekledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Aydın ziyaretinde Başkan Nedim Kaplan’ın talebi üzerine ilçeye hibe edileceğini belirttiği bir adet çöp kamyonu bugün Koçarlı Belediyesi tarafından teslim alındı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımla Çöp kamyonunun ilçeye hayırlı olmasını dilerken “19. Aracımız geldi. 20. Yolda. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Koçarlı’mıza hibe edilen çöp kamyonu hayırlı olsun.

Gücümüze güç katmaya, Koçarlı’ ya hizmet etmeye devam ediyoruz. Sayın Bakanımız ve AK Parti Aydın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Önümüzdeki günlerde bir adet kepçenin hibe edilerek vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.