Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kale'ye teşekkür

EKONOMİ 14.10.2015 - 12:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1896+ kez okundu.
 

Başkan Kale'ye teşekkür

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan ikinci etap yol yapım hizmetleri kapsamında Acarlar Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürşat Kale’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Uzun yıllardı topraklı ve çamur yollardan geçtiklerini ifade eden bayanlar “Ne yalan söyleyelim. Biz sana oy vermedik. Bu yolların da yapılacağını düşünmüyorduk. Allah senden razı olsun. Bizleri çamurdan, pislikten kurtardın” diyerek teşekkür etti.  Mahalle sakinlerinin kendisine gösterdiği yoğun ilgi ve alakadan dolayı büyük bir memnuniyet yaşayan Başkan Kale ise; “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin tamamına hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Bizlere oy aldığımız yere hizmet götüreceğiz diye göreve gelmedik. İmkanlarımız doğrultusunda adaletli bir şekilde öncelik sırasına göre ilçemizin tamamına hizmet götürmeye çalışıyoruz. Beş yıllık bir program hazırladık. Programımız kapsamında da ilçemiz genelindeki kullanıma açık olan tüm yollarımızı tozdan, çamurdan kurtaracağız inşallah” şeklinde konuştu. "ACARLAR HALKI HİÇBİR HİZMETTTEN MAHRUM KALMAYACAK" İncirliova Belediye Başkanlığı olarak Acarlar Halkı'na hizmet vermekten gurur duyduklarını vurgulayan Başkan Kale; "Acarlar Kapalı Pazaryeri, Acarlar Kültür Merkezi ile 10 bin metrekarelik yol yapım çalışmamızı başlattık. Önümüzdeki yıl da Acarlar Kent Meydanı, Acarlar Kreşi gibi önemli iki projemizle birlikte kalan yollarımızın da yapımını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Acarlar Mahalle sakinlerimiz şunu bilsin ki biz Acarlar'ı hiçbir hizmetten mahrum bırakmayacağız. İmkanlarımız doğrultusunda Acarlar'a her alanda hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi
İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan ikinci etap yol yapım hizmetleri kapsamında Acarlar Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürşat Kale’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Uzun yıllardı topraklı ve çamur yollardan geçtiklerini ifade eden bayanlar “Ne yalan söyleyelim. Biz sana oy vermedik. Bu yolların da yapılacağını düşünmüyorduk. Allah senden razı olsun. Bizleri çamurdan, pislikten kurtardın” diyerek teşekkür etti. 

Mahalle sakinlerinin kendisine gösterdiği yoğun ilgi ve alakadan dolayı büyük bir memnuniyet yaşayan Başkan Kale ise; “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin tamamına hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Bizlere oy aldığımız yere hizmet götüreceğiz diye göreve gelmedik. İmkanlarımız doğrultusunda adaletli bir şekilde öncelik sırasına göre ilçemizin tamamına hizmet götürmeye çalışıyoruz. Beş yıllık bir program hazırladık. Programımız kapsamında da ilçemiz genelindeki kullanıma açık olan tüm yollarımızı tozdan, çamurdan kurtaracağız inşallah” şeklinde konuştu.

"ACARLAR HALKI HİÇBİR HİZMETTTEN MAHRUM KALMAYACAK"

İncirliova Belediye Başkanlığı olarak Acarlar Halkı'na hizmet vermekten gurur duyduklarını vurgulayan Başkan Kale; "Acarlar Kapalı Pazaryeri, Acarlar Kültür Merkezi ile 10 bin metrekarelik yol yapım çalışmamızı başlattık. Önümüzdeki yıl da Acarlar Kent Meydanı, Acarlar Kreşi gibi önemli iki projemizle birlikte kalan yollarımızın da yapımını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Acarlar Mahalle sakinlerimiz şunu bilsin ki biz Acarlar'ı hiçbir hizmetten mahrum bırakmayacağız. İmkanlarımız doğrultusunda Acarlar'a her alanda hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.