Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kale’den spora hep destek

SPOR 24.01.2017 - 21:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2986+ kez okundu.
 

Başkan Kale’den spora hep destek

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki amatör spor kulüpleri ile eğitim kurumlarına yönelik başlattığı sportif malzeme ve forma desteğini sürdürüyor.

AYDIN- Son olarak Acarlar Güneşspor ile Sandıklıspor Yöneticilerini makamında kabul eden Başkan Kale, daha sonra da Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig’inde mücadele eden İncirliova Belediyespor Bayan Futbol Takımını da ziyaret ederek ihtiyaç duyulan sportif malzeme ile formaları teslim etti. İncirliova Belediye Başkanlığı görevine seçilmeden önce “Sporun ve Sporcunun yanında olacağız” diyerek söz veren Başkan Kale, aradan geçen süreç içerisinde ilçe genelinde çeşitli branşlarda mücadele eden tüm spor kulüpleri ile eğitim kurumlarının her zaman yanında yer alarak maddi ve manevi destek sundu. Amaçlarının vatandaşları sporla buluşturmak ve gençlerin sportif müsabakalardan kopmamalarını sağlamak olduğunu dile getiren Başkan Kale, “Elimizdeki imkanlar doğrultusunda spora olan desteğimiz her zaman sürecektir. İncirliova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. Amatör spor kulüplerinin genel olarak maddi ve manevi anlamda sıkıntılar yaşadığını ifade eden kulüp yöneticileri ise Başkan Kale’nin kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkürlerini sundu.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki amatör spor kulüpleri ile eğitim kurumlarına yönelik başlattığı sportif malzeme ve forma desteğini sürdürüyor.

AYDIN- Son olarak Acarlar Güneşspor ile Sandıklıspor Yöneticilerini makamında kabul eden Başkan Kale, daha sonra da Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig’inde mücadele eden İncirliova Belediyespor Bayan Futbol Takımını da ziyaret ederek ihtiyaç duyulan sportif malzeme ile formaları teslim etti.

İncirliova Belediye Başkanlığı görevine seçilmeden önce “Sporun ve Sporcunun yanında olacağız” diyerek söz veren Başkan Kale, aradan geçen süreç içerisinde ilçe genelinde çeşitli branşlarda mücadele eden tüm spor kulüpleri ile eğitim kurumlarının her zaman yanında yer alarak maddi ve manevi destek sundu.

Amaçlarının vatandaşları sporla buluşturmak ve gençlerin sportif müsabakalardan kopmamalarını sağlamak olduğunu dile getiren Başkan Kale, “Elimizdeki imkanlar doğrultusunda spora olan desteğimiz her zaman sürecektir. İncirliova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Amatör spor kulüplerinin genel olarak maddi ve manevi anlamda sıkıntılar yaşadığını ifade eden kulüp yöneticileri ise Başkan Kale’nin kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.