Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Kale, yabancı öğrencileri ağırladı

KÜLTÜR 02.06.2015 - 11:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2702+ kez okundu.
 

Başkan Kale, yabancı öğrencileri ağırladı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “İncirin anavatanı İncirliova’ya hoş geldiniz”

İncirliova Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde organize edilen İspanya, İtalya, Bulgaristan, Türkiye ve Polonya’dan öğrencilerin katıldığı Konuşkan Fotoğraflar Projesi (Talkative Photos) final ziyaretleri Türkiye’de gerçekleşiyor. Proje kapsamında İncirliova’ya gelen yerli ve yabancı öğrencileri İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale karşıladı. Belediyeye ait Hilal Park Sosyal tesislerinde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Kale; “İncirin Anavatanı İncirliova’mıza hoş geldiniz” dedi. Özetle şöyle konuştu; İncirliova Aydın’ın gelişime açık ilçelerinden bir tanesidir. Burası özellikle dünyanın en iyi incirini yetiştiği bölgedir. Kültürel dokusu, insani ilişkileri, doğası ve tarihiyle geçmişten geleceğe hep ön plana çıkmış İncirliova’mızda sizleri ağırlamaktan onur duyuyorum” dedi. “BURDA OLSALAR SİZE OY VERECEKLERMİŞ” Kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Proje Koordinatörü Derya Çakır, yabancı uyruklu öğrencilerin duygu ve düşüncelerine ilişkin açıklamalarda bulunurken; “Sayın Başkanım, sizin ilginiz ve sıcak kişiliğinizden dolayı duygulandıklarını ve şayet İncirliova’da ikamet ediyor olsalarmış size oy vereceklermiş diye tercüman yapmamı istediler” diyerek Başkan Kale’ye teşekkür etti. Söz konusu proje kapsamında Türkiye’den 26 öğretmen ve öğrencinin yurt dışında çeşitli ziyaret ve gezilere katıldığını dile getiren Koordinatör Çakır, “Projemizin Türkiye ayağında da dört ülkeden 22 öğretmen ve öğrenciyi ağırlıyoruz. Projemiz Avrupa birliği ve Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenmektedir” dedi. BAŞKAN KALE’YE DAVETİYE Konuşkan Fotoğraflar Projesi (Talkative Photos) kapsamında Aydın’da yapılacak etkinliklerle birlikte 4 Haziran Perşembe günü Aydın Nasuh Paşa Külliyesi’nde resim sergisinin düzenleneceğini hatırlatan Koordinasyon Çakır, Başkan Kale’yi onur konuğu olarak sergiye davet etti. Davetten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu vurgulayan Başkan Kale, “Nazik davetinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. İnşallah Perşembe günü serginize katılacağım” dedi. Karşılıklı sohbetlerin ardından, öğretmen ve öğrencilerle ilçede kısa bir gezinti de yapan Başkan Kale’ye yurt dışından katılan öğrenciler adına çeşitli hediyeler verildi.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “İncirin anavatanı İncirliova’ya hoş geldiniz”

İncirliova Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde organize edilen İspanya, İtalya, Bulgaristan, Türkiye ve Polonya’dan öğrencilerin katıldığı Konuşkan Fotoğraflar Projesi (Talkative Photos) final ziyaretleri Türkiye’de gerçekleşiyor.

Proje kapsamında İncirliova’ya gelen yerli ve yabancı öğrencileri İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale karşıladı. Belediyeye ait Hilal Park Sosyal tesislerinde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Kale; “İncirin Anavatanı İncirliova’mıza hoş geldiniz” dedi. Özetle şöyle konuştu; İncirliova Aydın’ın gelişime açık ilçelerinden bir tanesidir. Burası özellikle dünyanın en iyi incirini yetiştiği bölgedir. Kültürel dokusu, insani ilişkileri, doğası ve tarihiyle geçmişten geleceğe hep ön plana çıkmış İncirliova’mızda sizleri ağırlamaktan onur duyuyorum” dedi.

“BURDA OLSALAR SİZE OY VERECEKLERMİŞ”

Kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Proje Koordinatörü Derya Çakır, yabancı uyruklu öğrencilerin duygu ve düşüncelerine ilişkin açıklamalarda bulunurken; “Sayın Başkanım, sizin ilginiz ve sıcak kişiliğinizden dolayı duygulandıklarını ve şayet İncirliova’da ikamet ediyor olsalarmış size oy vereceklermiş diye tercüman yapmamı istediler” diyerek Başkan Kale’ye teşekkür etti.

Söz konusu proje kapsamında Türkiye’den 26 öğretmen ve öğrencinin yurt dışında çeşitli ziyaret ve gezilere katıldığını dile getiren Koordinatör Çakır, “Projemizin Türkiye ayağında da dört ülkeden 22 öğretmen ve öğrenciyi ağırlıyoruz. Projemiz Avrupa birliği ve Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenmektedir” dedi.

BAŞKAN KALE’YE DAVETİYE

Konuşkan Fotoğraflar Projesi (Talkative Photos) kapsamında Aydın’da yapılacak etkinliklerle birlikte 4 Haziran Perşembe günü Aydın Nasuh Paşa Külliyesi’nde resim sergisinin düzenleneceğini hatırlatan Koordinasyon Çakır, Başkan Kale’yi onur konuğu olarak sergiye davet etti.

Davetten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu vurgulayan Başkan Kale, “Nazik davetinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. İnşallah Perşembe günü serginize katılacağım” dedi.

Karşılıklı sohbetlerin ardından, öğretmen ve öğrencilerle ilçede kısa bir gezinti de yapan Başkan Kale’ye yurt dışından katılan öğrenciler adına çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.