Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kale: Vatandaş değişim istiyor

SİYASET 13.10.2018 - 15:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1518+ kez okundu.
 

Başkan Kale: Vatandaş değişim istiyor

AK Parti İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kale, partisinin ilçe binasında, Mahalle başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

AYDIN- AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın’ın da hazır bulunduğu toplantı sonrası bilgi veren Başkan Emine Kale, toplantıda vatandaşları dinleyen mahalle başkanlarının sorunları aktardığını söyledi. Başkan Kale, vatandaşların ilçeye yapılan hizmetlerden memnun olmadıklarını, İlçe Belediyesi’nde ve Büyükşehir Belediyesi’nde değişim istediklerini dile getirdi. AK Parti İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kale, ‘’Biz Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. İnşallah Aydın’da ve İncirliova’da AK Parti kazanır. Vatandaşlarımız da bunu istiyor’’ dedi. Haber: Gülendam AKYOL
AK Parti İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kale, partisinin ilçe binasında, Mahalle başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

AYDIN- AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın’ın da hazır bulunduğu toplantı sonrası bilgi veren Başkan Emine Kale, toplantıda vatandaşları dinleyen mahalle başkanlarının sorunları aktardığını söyledi. Başkan Kale, vatandaşların ilçeye yapılan hizmetlerden memnun olmadıklarını, İlçe Belediyesi’nde ve Büyükşehir Belediyesi’nde değişim istediklerini dile getirdi.

AK Parti İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kale, ‘’Biz Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. İnşallah Aydın’da ve İncirliova’da AK Parti kazanır. Vatandaşlarımız da bunu istiyor’’ dedi. Haber: Gülendam AKYOL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.