Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Kale, Muhtarları ağırladı

SİYASET 19.10.2018 - 16:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1820+ kez okundu.
 

Başkan Kale, Muhtarları ağırladı

19 Ekim Muhtarlar Günü’nün İncirliova’da çeşitli etkinliklerle kutlandığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması sonrasında İncirliova Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Oda ve Dernekler Hizmet Binası içerisindeki Muhtarlar Hizmet Ofisi’nin açılışı da gerçekleşti.

AYDIN- Resmi program sonrası İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin ev sahipliğinde İlçe Kaymakamı Ediz Sürücü’nün de katılımıyla mahalle muhtarları kahvaltıda bir araya geldi. KALE: YEREL DEMOKRASIMIZIN TEMEL TAŞISINIZ İncirliova Belediye Başkanlığı görevine geldiği 2014 tarihinden bu yana ilçe genelindeki tüm mahalle muhtarları ile uyumlu bir şekilde İncirliova’ya hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Kale, “Muhtarlarımızın yaptığı işlerin değerine atfen böyle bir günü tahsis eden ve bizleri bir araya getirmeye vesile olan Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız yerel demokrasimizin en temel taşıdır. Halk ile iç içe olan muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışarak İncirliova’mıza halkımıza hizmet verme gayretindeyiz. İncirliova Belediyesi olarak muhtarlarımızın daha rahat hizmet verebilmesi için kendilerine tahsis ettiğimiz Muhtarlar Hizmet Ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi siz değerli muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya gelmekten olmaktan onur duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli muhtarlarımın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. YÜKSEL: HER ZAMAN BİRİZ, BERABERİZ İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin ilçeye yaptığı hizmetlerin yanı sıra tüm mahalle muhtarları ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını vurgulayan İncirliova Muhtarlar Derneği Başkanı Mukadder Yüksel, “İncirliova olarak biz büyük bir aileyiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet vermekteyiz. Yeni kurulmuş olan bu derneğimizin halkımıza hizmet verebilmesi için tahsis edilen Muhtarlar Derneği Hizmet Ofisi’nin yanı sıra mahalle muhtarlarımıza verdiği değerden dolayı Başkanımız Gürşat Kale’ye şahsim ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
19 Ekim Muhtarlar Günü’nün İncirliova’da çeşitli etkinliklerle kutlandığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması sonrasında İncirliova Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Oda ve Dernekler Hizmet Binası içerisindeki Muhtarlar Hizmet Ofisi’nin açılışı da gerçekleşti.

AYDIN- Resmi program sonrası İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin ev sahipliğinde İlçe Kaymakamı Ediz Sürücü’nün de katılımıyla mahalle muhtarları kahvaltıda bir araya geldi.

KALE: YEREL DEMOKRASIMIZIN TEMEL TAŞISINIZ

İncirliova Belediye Başkanlığı görevine geldiği 2014 tarihinden bu yana ilçe genelindeki tüm mahalle muhtarları ile uyumlu bir şekilde İncirliova’ya hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Kale, “Muhtarlarımızın yaptığı işlerin değerine atfen böyle bir günü tahsis eden ve bizleri bir araya getirmeye vesile olan Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız yerel demokrasimizin en temel taşıdır. Halk ile iç içe olan muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışarak İncirliova’mıza halkımıza hizmet verme gayretindeyiz. İncirliova Belediyesi olarak muhtarlarımızın daha rahat hizmet verebilmesi için kendilerine tahsis ettiğimiz Muhtarlar Hizmet Ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi siz değerli muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya gelmekten olmaktan onur duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli muhtarlarımın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YÜKSEL: HER ZAMAN BİRİZ, BERABERİZ

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin ilçeye yaptığı hizmetlerin yanı sıra tüm mahalle muhtarları ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını vurgulayan İncirliova Muhtarlar Derneği Başkanı Mukadder Yüksel, “İncirliova olarak biz büyük bir aileyiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet vermekteyiz. Yeni kurulmuş olan bu derneğimizin halkımıza hizmet verebilmesi için tahsis edilen Muhtarlar Derneği Hizmet Ofisi’nin yanı sıra mahalle muhtarlarımıza verdiği değerden dolayı Başkanımız Gürşat Kale’ye şahsim ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.