Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkanı Kale;“Her zaman yanınızdayız

EKONOMİ 19.11.2015 - 17:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2886+ kez okundu.
 

Başkanı Kale;“Her zaman yanınızdayız

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçedeki vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor.

 Belediye bünyesindeki Sosyal Hizmetler Birimi vasıtasıyla ilçedeki yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında yer alan Başkan Kale, geçirdiği kaza sonrasında uzun bir süre yürümede sorun yaşayacak olan Dilara Kalay’a (10) Kalp rahatsızlığı ile kalça kemiğinde protez olmasından dolayı yürümekte güçlük çeken Nadiye Ayaz (65) ile Diyaliz Hastası olup yürüyemeyen Hakkı Uğurlu’ya (51) birer adet tekerlekli sandalye hediye ederek dertlerine derman oldu. “Allah Senden Razı Olsun Başkanım” İhtiyaç sahibi vatandaşları bizzat kendisi evlerinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye eden Başkan Kale’ye vatandaşlar “Yaşadığımız bu sorunu ortadan kaldırıp bizlere yardımcı oldun. Allah senden razı olsun başkanım” şeklinde konuşarak teşekkür etti. İncirliova Belediyesi olarak sosyal hizmetlere büyük önem verdiklerini, yasaların ve imkanların doğrultusunda her alanda vatandaşlara hizmet verme gayretinde olduklarını dile getiren Başkan Kale; “Sizlere destek olmak.yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturmak bizlerin boynunun borcudur. Sizin dualarınız bizlere yeterdir. Allah sizlerden de razı olsun. Allah, sizlere sağlık ve sıhhat versin” diyerek her zaman yanlarında olacağını sözünü verdi. “Uğurlu’ya Pozitf Destek” İncirliova Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Hakkı Uğurlu, Başkan Kale’nin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirerek “Başkanım, yürüme problemimin yanı sıra diyalize bağlı olarak yaşam mücadelesi vermekteyim. Haftada iki gün Aydın’a giderek diyalize bağlanmak zorundayım. Ancak, evimden dışarıya diyaliz aracı ve ambulansa kadar gidip gelmem problem olmaktadır. Komşuların ve çevreden geçenlerin destekleriyle ancak battaniye üzerinde araçlara taşınmaktayım. Her defasında büyük sorun ve sıkıntı yaşamaktayım. Bu konuda yardımcı olmanızı umuyorum” diyerek talepte bulunması üzerine Başkan Kale ev içerisinde bazı incelemelerde bulunarak balkon kısmına engelli rampası ve tekerlekli sandalyeyle kimsenin yardımı olmadan kapılardan rahatlıkla geçebilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi. Başkan Kale ayrıca, evde yapılacak çalışmalar tamamlanana kadar Uğurlu’nun diyaliz ve ambulans araçlarına kadar rahat bir şekilde gidip gelmesi için İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler biriminde çalışan iki personeli görevlendireceklerini, diyaliz günlerinde eve gelip kendisine refakat edeceklerini söyledi.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçedeki vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor.

 Belediye bünyesindeki Sosyal Hizmetler Birimi vasıtasıyla ilçedeki yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında yer alan Başkan Kale, geçirdiği kaza sonrasında uzun bir süre yürümede sorun yaşayacak olan Dilara Kalay’a (10) Kalp rahatsızlığı ile kalça kemiğinde protez olmasından dolayı yürümekte güçlük çeken Nadiye Ayaz (65) ile Diyaliz Hastası olup yürüyemeyen Hakkı Uğurlu’ya (51) birer adet tekerlekli sandalye hediye ederek dertlerine derman oldu.

“Allah Senden Razı Olsun Başkanım”

İhtiyaç sahibi vatandaşları bizzat kendisi evlerinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye eden Başkan Kale’ye vatandaşlar “Yaşadığımız bu sorunu ortadan kaldırıp bizlere yardımcı oldun. Allah senden razı olsun başkanım” şeklinde konuşarak teşekkür etti.

İncirliova Belediyesi olarak sosyal hizmetlere büyük önem verdiklerini, yasaların ve imkanların doğrultusunda her alanda vatandaşlara hizmet verme gayretinde olduklarını dile getiren Başkan Kale; “Sizlere destek olmak.yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturmak bizlerin boynunun borcudur. Sizin dualarınız bizlere yeterdir. Allah sizlerden de razı olsun. Allah, sizlere sağlık ve sıhhat versin” diyerek her zaman yanlarında olacağını sözünü verdi.

“Uğurlu’ya Pozitf Destek”

İncirliova Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Hakkı Uğurlu, Başkan Kale’nin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirerek “Başkanım, yürüme problemimin yanı sıra diyalize bağlı olarak yaşam mücadelesi vermekteyim. Haftada iki gün Aydın’a giderek diyalize bağlanmak zorundayım. Ancak, evimden dışarıya diyaliz aracı ve ambulansa kadar gidip gelmem problem olmaktadır. Komşuların ve çevreden geçenlerin destekleriyle ancak battaniye üzerinde araçlara taşınmaktayım. Her defasında büyük sorun ve sıkıntı yaşamaktayım. Bu konuda yardımcı olmanızı umuyorum” diyerek talepte bulunması üzerine Başkan Kale ev içerisinde bazı incelemelerde bulunarak balkon kısmına engelli rampası ve tekerlekli sandalyeyle kimsenin yardımı olmadan kapılardan rahatlıkla geçebilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi.

Başkan Kale ayrıca, evde yapılacak çalışmalar tamamlanana kadar Uğurlu’nun diyaliz ve ambulans araçlarına kadar rahat bir şekilde gidip gelmesi için İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler biriminde çalışan iki personeli görevlendireceklerini, diyaliz günlerinde eve gelip kendisine refakat edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.