Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kale: 'Hedefimiz 300 bin metrekare'

EKONOMİ 09.11.2015 - 20:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2666+ kez okundu.
 

Başkan Kale: 'Hedefimiz 300 bin metrekare'

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin göreve gelmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine yönelik başlatılan yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları hizmetleri hızla devam ediyor.

Daha önce Acarlar, Sınırteke, Erbeyli, Yazıdere, Hacıaliobası, Şirindere, Arpaderesi, Gerenkova, Osmanbükü, Karagözler, Arpaderesi mahallelerinde yol yapım bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiren İncirliova Belediyesi Sandıklı Mahallesi için de çalışmalar başlattı. 2015 yılı ikinci etap yol yapım çalışmaları kapsamında Sandıklı Mahallesi’ne 1500 metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştireceklerini ifade eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Yaptığımız araştırmalar, muhtarlarımız ile vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ilçemizde 300 bin metrekarelik bir parke taşı döşeme işi gerektiğini gördük. Bu yolların yapımını da belli bir programa dahil ettik. Göreve geldiğimiz günden itibaren de parke taşı döşeme ve yeni yolların açılması işini aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah beş yıllık görev süremiz içerisinde ilçemizin ihtiyacı olan tüm yolları parke taşı ile döşeyerek vatandaşlarımızı çamurdan ve tozdan kurtaracağız” dedi. “Taşlar Gönderildi Çalışmalar Önümüzdeki Günlerde Başlayacak” İncirliova Belediye Başkanlığı olarak imkanlar ve hazırlanan program çerçevesinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini vurgulayan Başkan Kale; “Acarlar ve Sandıklı Mahallemizde yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, bazı okullarımızın ihtiyaçları doğrultusunda okul bahçelerinde parke taşı döşeme ve çevre düzenleme işlerini sürdürüyoruz. Buraları tamamladığımızda Karabağ, Akçeşme, Beyköy, Köprüovası, Sınırteke, Hacıaliobası, Şirindere, Arzular mahallelerimizde çalışmalarımızı başlatacağız. Buralarda yapılacak yolların parke taşlarını da temin ederek mahallelerimize gönderdik. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki aydan itibaren de mahallemizde çalışmalarımız başlayacaktır” dedi. Kurşunlu’dan Kale’ye Teşekkür Geçtiğimiz ay içerisinde İncirliova Belediye Başkanı Kale ile bir araya gelerek mahallenin sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Sandıklı Mahalle Muhtarı Fazlı Kurşunlu, “İncirliova Belediye Başkanımız Gürşat Kale tarafından mahallemizde başlatılan yol yapım çalışmalarından dolayı kendisine şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin göreve gelmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine yönelik başlatılan yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları hizmetleri hızla devam ediyor.

Daha önce Acarlar, Sınırteke, Erbeyli, Yazıdere, Hacıaliobası, Şirindere, Arpaderesi, Gerenkova, Osmanbükü, Karagözler, Arpaderesi mahallelerinde yol yapım bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiren İncirliova Belediyesi Sandıklı Mahallesi için de çalışmalar başlattı.

2015 yılı ikinci etap yol yapım çalışmaları kapsamında Sandıklı Mahallesi’ne 1500 metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştireceklerini ifade eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Yaptığımız araştırmalar, muhtarlarımız ile vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ilçemizde 300 bin metrekarelik bir parke taşı döşeme işi gerektiğini gördük. Bu yolların yapımını da belli bir programa dahil ettik. Göreve geldiğimiz günden itibaren de parke taşı döşeme ve yeni yolların açılması işini aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah beş yıllık görev süremiz içerisinde ilçemizin ihtiyacı olan tüm yolları parke taşı ile döşeyerek vatandaşlarımızı çamurdan ve tozdan kurtaracağız” dedi.

“Taşlar Gönderildi Çalışmalar Önümüzdeki Günlerde Başlayacak”

İncirliova Belediye Başkanlığı olarak imkanlar ve hazırlanan program çerçevesinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini vurgulayan Başkan Kale; “Acarlar ve Sandıklı Mahallemizde yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, bazı okullarımızın ihtiyaçları doğrultusunda okul bahçelerinde parke taşı döşeme ve çevre düzenleme işlerini sürdürüyoruz. Buraları tamamladığımızda Karabağ, Akçeşme, Beyköy, Köprüovası, Sınırteke, Hacıaliobası, Şirindere, Arzular mahallelerimizde çalışmalarımızı başlatacağız. Buralarda yapılacak yolların parke taşlarını da temin ederek mahallelerimize gönderdik. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki aydan itibaren de mahallemizde çalışmalarımız başlayacaktır” dedi.

Kurşunlu’dan Kale’ye Teşekkür

Geçtiğimiz ay içerisinde İncirliova Belediye Başkanı Kale ile bir araya gelerek mahallenin sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Sandıklı Mahalle Muhtarı Fazlı Kurşunlu, “İncirliova Belediye Başkanımız Gürşat Kale tarafından mahallemizde başlatılan yol yapım çalışmalarından dolayı kendisine şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.