Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kale, duyarlı öğrencileri kutladı

EKONOMİ 23.03.2016 - 20:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3540+ kez okundu.
 

Başkan Kale, duyarlı öğrencileri kutladı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde öğrencilerin bireysel çabalarıyla toplanan 40 poşet gıda ve giyecek, İncirliova Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmet Ağı’na bağışlandı.

İncirliova İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu 4/F Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Nazan Ateş öncülüğünde Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında “Yardımlaşma” konusunu işleyen öğrenciler bireysel çabalarıyla topladıkları 40 poşet giyecek ve yiyeceği İncirliova Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmet Ağı’na (İBSHA) bağışladı. Öğrencilerin duyarlı davranışından dolayı onur duyduğunu ve öğrencilerle gururlandığını vurgulayan Başkan Kale, 4/F Sınıfı Öğrencilerini ders esnasında ziyaret ederek teşekkür etti. “SİZLERLE GURUR DUYDUM” İncirliova Belediyesi olarak sosyal yardımlaşmaya büyük önem verdiklerini ve yapılan sosyal yardımların İBSHA aracılığıyla toplumun tüm kesimine hitap edecek şekilde uygulamaya koyduklarını vurgulayan Başkan Kale; “Sizlerin yaptığı bu davranış beni son derece etkilemiştir. Aileleriniz sizlerle ne kadar gurur duysa azdır. Çünkü sizler bu yaşta böylesine anlamlı bir çalışmanın altına imza attınız. Sizlere kalben teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Kale’nin öğrencilere yaptığı ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş, İncirliova Belediye Meclis Üyesi Mustafa Başçı ve İBSHA Personelleri eşit ederken, Okul Müdürü Zekeriya Kahraman ile Müdür Yardımcısı Erol Çalışkan da katıldı.
Aydın’ın İncirliova ilçesinde öğrencilerin bireysel çabalarıyla toplanan 40 poşet gıda ve giyecek, İncirliova Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmet Ağı’na bağışlandı.

İncirliova İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu 4/F Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Nazan Ateş öncülüğünde Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında “Yardımlaşma” konusunu işleyen öğrenciler bireysel çabalarıyla topladıkları 40 poşet giyecek ve yiyeceği İncirliova Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmet Ağı’na (İBSHA) bağışladı.

Öğrencilerin duyarlı davranışından dolayı onur duyduğunu ve öğrencilerle gururlandığını vurgulayan Başkan Kale, 4/F Sınıfı Öğrencilerini ders esnasında ziyaret ederek teşekkür etti.

“SİZLERLE GURUR DUYDUM”

İncirliova Belediyesi olarak sosyal yardımlaşmaya büyük önem verdiklerini ve yapılan sosyal yardımların İBSHA aracılığıyla toplumun tüm kesimine hitap edecek şekilde uygulamaya koyduklarını vurgulayan Başkan Kale; “Sizlerin yaptığı bu davranış beni son derece etkilemiştir. Aileleriniz sizlerle ne kadar gurur duysa azdır. Çünkü sizler bu yaşta böylesine anlamlı bir çalışmanın altına imza attınız. Sizlere kalben teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kale’nin öğrencilere yaptığı ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş, İncirliova Belediye Meclis Üyesi Mustafa Başçı ve İBSHA Personelleri eşit ederken, Okul Müdürü Zekeriya Kahraman ile Müdür Yardımcısı Erol Çalışkan da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.