Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Kale, Basın Bayramı’nı kutladı

SİYASET 24.07.2018 - 16:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2810+ kez okundu.
 

Başkan Kale, Basın Bayramı’nı kutladı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Başkan Kale yayınladığı mesajında şunları söyledi: “Basının halkın özgür sesi, ülke halkının çağdaşlaşmışlık derecesinin göstergesidir. Halkına hesap verebilen siyasetçinin sevdiği, hesap vermekten korkanların çekindiği basın camiasının ülkenin bugünü ve yarınında daha güçlü bir şekilde varlığını sürdürmesi bizleri sevindirecektir.  Bu yılki 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında sizlerle bir araya gelememiş olmamdan dolayı son derece üzgün olduğumu belirtmek istedim. Bu kalbi duygularımın yanı sıra, basında sansürün kaldırılmasının 110. yıl dönümünde bütün gazetecilerin ve basın kuruluşlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten duygularımla kutluyor, bu asil ve şerefli görevlerinizde başarılar diliyorum. 23 - 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında il dışında olmam münasebetiyle siz değerli basın mensubu arkadaşlarımla her yıl düzenli olarak bir araya gelme alışkanlığımızı bu yıl bir müddet ertelemek zorunda kalacağımız için üzgün olduğumu belirtme ihtiyacı htim. İncirliova Belediye başkanlığı olarak yapmış olduğumuz hizmetlerin halka duyurulmasına, vatandaşlarımızın doğru ve tarafsız haber almasına aracı olduğunuz için müteşekkirim.”
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Başkan Kale yayınladığı mesajında şunları söyledi:

“Basının halkın özgür sesi, ülke halkının çağdaşlaşmışlık derecesinin göstergesidir. Halkına hesap verebilen siyasetçinin sevdiği, hesap vermekten korkanların çekindiği basın camiasının ülkenin bugünü ve yarınında daha güçlü bir şekilde varlığını sürdürmesi bizleri sevindirecektir.  Bu yılki 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında sizlerle bir araya gelememiş olmamdan dolayı son derece üzgün olduğumu belirtmek istedim. Bu kalbi duygularımın yanı sıra, basında sansürün kaldırılmasının 110. yıl dönümünde bütün gazetecilerin ve basın kuruluşlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten duygularımla kutluyor, bu asil ve şerefli görevlerinizde başarılar diliyorum. 23 - 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında il dışında olmam münasebetiyle siz değerli basın mensubu arkadaşlarımla her yıl düzenli olarak bir araya gelme alışkanlığımızı bu yıl bir müddet ertelemek zorunda kalacağımız için üzgün olduğumu belirtme ihtiyacı htim. İncirliova Belediye başkanlığı olarak yapmış olduğumuz hizmetlerin halka duyurulmasına, vatandaşlarımızın doğru ve tarafsız haber almasına aracı olduğunuz için müteşekkirim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.