Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kale, Acarlar’a kreş yapıyor

GÜNCEL 01.08.2017 - 17:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3322+ kez okundu.
 

Başkan Kale, Acarlar’a kreş yapıyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Acarlar Mahallesi’ne bir adet kreş kazandırmak için kolları sıvadı.

AYDIN- Hazineye ait eski hamam binasını devralan Başkan Kale, söz konusu binanın yıkım işlerini gerçekleştirerek kreş projesini hayata geçirmek için çalışmaları başlattı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı Seçimlerinde mahalle sakinlerine kreş sözünün olduğunu hatırlatan Başkan Kale, “Acarlar Halkımıza verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. Mahallemize modern bir kreş kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık” dedi. Kreşin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Kale, uzun süredir söz konusu projenin hayata geçirilmesi için yer arayışında bulunduklarını ve hazineye ati olan alan üzerinde uzlaşmaya vardıklarını dile getirerek, “Mahallemizin en büyük sorunlarından biri de pazara giden vatandaşlarımızın çocuklarını emanet edeceği güvenli bir ortamın olmamasıydı. İncirliova Belediyesi olarak bu sorunu da çözüme kavuşturuyoruz. Yıkım çalışmalarını başlattığımız bu alan üzerinde modern bir kreşin yapılması için önümüzdeki günlerde ihale işlemlerimizi de gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 40 çocuğumuzun istifade edebileceği bu projemiz mahalle sakinlerimizin yaşam tarzına uygun bir şekilde tasarlanıp hizmete açılacaktır. Her şeyin en iyisine layık olan çocuklarımız başta olmak üzere Acarlar Halkımıza kreş projemiz şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Acarlar Mahallesi’ne bir adet kreş kazandırmak için kolları sıvadı.

AYDIN- Hazineye ait eski hamam binasını devralan Başkan Kale, söz konusu binanın yıkım işlerini gerçekleştirerek kreş projesini hayata geçirmek için çalışmaları başlattı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı Seçimlerinde mahalle sakinlerine kreş sözünün olduğunu hatırlatan Başkan Kale, “Acarlar Halkımıza verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. Mahallemize modern bir kreş kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık” dedi.

Kreşin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Kale, uzun süredir söz konusu projenin hayata geçirilmesi için yer arayışında bulunduklarını ve hazineye ati olan alan üzerinde uzlaşmaya vardıklarını dile getirerek, “Mahallemizin en büyük sorunlarından biri de pazara giden vatandaşlarımızın çocuklarını emanet edeceği güvenli bir ortamın olmamasıydı. İncirliova Belediyesi olarak bu sorunu da çözüme kavuşturuyoruz. Yıkım çalışmalarını başlattığımız bu alan üzerinde modern bir kreşin yapılması için önümüzdeki günlerde ihale işlemlerimizi de gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 40 çocuğumuzun istifade edebileceği bu projemiz mahalle sakinlerimizin yaşam tarzına uygun bir şekilde tasarlanıp hizmete açılacaktır. Her şeyin en iyisine layık olan çocuklarımız başta olmak üzere Acarlar Halkımıza kreş projemiz şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.