Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Kale, 8 Mart’ı emekçi kadınlarla kutladı

SİYASET 08.03.2018 - 19:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4057+ kez okundu.
 

Başkan Kale, 8 Mart’ı emekçi kadınlarla kutladı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle ilçede bulunan Kalkan ve Özkırıcı İncir İşletmeleri’ni ziyaret ederek, burada çalışan kadınlara birer adet çiçek takdim etti.

AYDIN- İncir işletme tesislerinin yanı sıra ilçe merkezinde iş yeri sahibi kadınlar ile belediyenin kadın personellerine de çiçek takdim eden Başkan Kale, “Kadınlar hayatımızın olmazsa olmazıdır. Onların emekleri, özverili çalışmaları, hayatımıza kattıkları renk ile bizim vazgeçilmezimizdir. Kadınlar baş tacıdır” dedi. KALE: HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRMELİ İncir işletme tesislerinde bayanlarla bir araya gelen ve kendilerine çiçek takdim eden Başkan Kale’ye bayanlar yoğun ilgi göstererek teşekkür etti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara yönelik son zamanlarda meydana gelen şiddet olaylarına dikkat çeken Başkan Kale, şunları söyledi: “Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günün içindeyiz. Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rol üstlenmektedir. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur. Sokak ortasında arkası arkasına katledilen, töre ve geleneklerin gerisine gizlenen caniler tarafından gencecik yaşta hayatlarına son verilen kadınların dramları millet olarak yüreğimizi sızlatmaktadır. Son zamanlar da kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi için herkes üzerine düşeni yerine getirmesi gerekmektedir. Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle ilçede bulunan Kalkan ve Özkırıcı İncir İşletmeleri’ni ziyaret ederek, burada çalışan kadınlara birer adet çiçek takdim etti.

AYDIN- İncir işletme tesislerinin yanı sıra ilçe merkezinde iş yeri sahibi kadınlar ile belediyenin kadın personellerine de çiçek takdim eden Başkan Kale, “Kadınlar hayatımızın olmazsa olmazıdır. Onların emekleri, özverili çalışmaları, hayatımıza kattıkları renk ile bizim vazgeçilmezimizdir. Kadınlar baş tacıdır” dedi.

KALE: HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRMELİ

İncir işletme tesislerinde bayanlarla bir araya gelen ve kendilerine çiçek takdim eden Başkan Kale’ye bayanlar yoğun ilgi göstererek teşekkür etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara yönelik son zamanlarda meydana gelen şiddet olaylarına dikkat çeken Başkan Kale, şunları söyledi:

“Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günün içindeyiz. Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rol üstlenmektedir. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur. Sokak ortasında arkası arkasına katledilen, töre ve geleneklerin gerisine gizlenen caniler tarafından gencecik yaşta hayatlarına son verilen kadınların dramları millet olarak yüreğimizi sızlatmaktadır. Son zamanlar da kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi için herkes üzerine düşeni yerine getirmesi gerekmektedir. Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.