Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Kale, 12 engelliye el uzattı

GÜNCEL 07.06.2018 - 15:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3004+ kez okundu.
 

Başkan Kale, 12 engelliye el uzattı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin, ilçedeki engelli vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Kale, önceki gün 12 engelli vatandaşı daha, evinde ziyaret edip birer adet tekerlekli sandalye hediye etti. Bulduğu her fırsatta engelli vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Başkan Kale, “Sizlere hizmet etmek benim boynumun borcudur. Biliyorum ki en büyük engel kalplerdedir. Bizler de sizlerin kalplerine dokunarak engelleri ortadan kaldıracağız” dedi. “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ” İlçe genelindeki engelli vatandaşlara yönelik belediye olarak bugüne kadar yapılan hizmetlere de açıklık getiren Başkan Kale, “İncirliova Engelsiz Yaşam Merkezi ile İncirliova Engelsiz Yaşam Derneği’nin kurulmasını sağladık. Engelli vatandaşlarımıza ulaşım hizmeti vermesi için bir adet engelsiz yaşam aracını kendilerine tahsis ettik. İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımızın gıda, yakacak ve giyim gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasına özen gösterdik. 50 aylık görev süremiz içerisinde 141 adet tekerlekli sandalye, 5 adet akülü sandalye, 5 adet yürüme barı, 6 adet ihtiyaç sandalyesi, 13 adet engelsiz rampası, 2 adet işitme cihazı, 3 adet görme engelliler için özel tasarlanmış bilgisayar alarak engelli vatandaşlarımızın kullanımına tahsis ettik. Belli zamanlarda engelli organize ettiğimiz sosyal etkinliklerle de engelli vatandaşlarımızın birbiriyle tanışıp kaynaşmalarını sağlıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda elimizdeki imkânlar doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya, onların sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştuk.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin, ilçedeki engelli vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Kale, önceki gün 12 engelli vatandaşı daha, evinde ziyaret edip birer adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Bulduğu her fırsatta engelli vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Başkan Kale, “Sizlere hizmet etmek benim boynumun borcudur. Biliyorum ki en büyük engel kalplerdedir. Bizler de sizlerin kalplerine dokunarak engelleri ortadan kaldıracağız” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

İlçe genelindeki engelli vatandaşlara yönelik belediye olarak bugüne kadar yapılan hizmetlere de açıklık getiren Başkan Kale, “İncirliova Engelsiz Yaşam Merkezi ile İncirliova Engelsiz Yaşam Derneği’nin kurulmasını sağladık. Engelli vatandaşlarımıza ulaşım hizmeti vermesi için bir adet engelsiz yaşam aracını kendilerine tahsis ettik. İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımızın gıda, yakacak ve giyim gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasına özen gösterdik. 50 aylık görev süremiz içerisinde 141 adet tekerlekli sandalye, 5 adet akülü sandalye, 5 adet yürüme barı, 6 adet ihtiyaç sandalyesi, 13 adet engelsiz rampası, 2 adet işitme cihazı, 3 adet görme engelliler için özel tasarlanmış bilgisayar alarak engelli vatandaşlarımızın kullanımına tahsis ettik. Belli zamanlarda engelli organize ettiğimiz sosyal etkinliklerle de engelli vatandaşlarımızın birbiriyle tanışıp kaynaşmalarını sağlıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda elimizdeki imkânlar doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya, onların sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştuk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.