Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Gürşat Kale çalışan gazetecileri kutladı

GÜNCEL 09.01.2018 - 13:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3539+ kez okundu.
 

Başkan Gürşat Kale çalışan gazetecileri kutladı

“Gazeteciler demokratik toplumların vazgeçilmezidir.”

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. “Gazetecilik” mesleğinin modern ve demokratik toplumların vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurgulayan Başkan Kale, yayınladığı mesajında, “Öncelikle, halkımızın ve kamuoyunu doğru, tarafsız ve eksiksiz bir şekilde bilgilendirmeyi kendisine ilke edinmiş değerli gazeteci kardeşlerimin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü en kalbi duygularımla kutluyor. Mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum. Gazetecilik mesleği; modern, demokratik ve şeffaf devletlerin olmazsa olmazıdır. Gazeteciler ve basın mensupları halkımızın gözü kulağıdır. Belli bir mesai mefhumu gözetmeksizin günün her saatinde özveriyle çalışan, bazen bir savaş alanında, bazen mecliste, basen bir miting alanında, bazen bir kazada, kısacası hayatımızın her alanında yanı başımızda olan değerli gazeteci kardeşlerimizin, özgür ve tarafsız habercilik anlayışıyla hareket edebilmeleri açısından gerekli yasal düzenlenme ve desteklenmelerin yapılması gerekmektedir.  İncirliova Belediye Başkanlığı olarak, tüm basın mensubu arkadaşlarımız olmak üzere çalışan gazeteci kardeşlerimizle bir bütün olduğumuzu ve her zaman yanlarında yer aldığımızı bilmeleri ister. Kendilerine saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.
“Gazeteciler demokratik toplumların vazgeçilmezidir.”

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

“Gazetecilik” mesleğinin modern ve demokratik toplumların vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurgulayan Başkan Kale, yayınladığı mesajında, “Öncelikle, halkımızın ve kamuoyunu doğru, tarafsız ve eksiksiz bir şekilde bilgilendirmeyi kendisine ilke edinmiş değerli gazeteci kardeşlerimin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü en kalbi duygularımla kutluyor. Mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum. Gazetecilik mesleği; modern, demokratik ve şeffaf devletlerin olmazsa olmazıdır. Gazeteciler ve basın mensupları halkımızın gözü kulağıdır. Belli bir mesai mefhumu gözetmeksizin günün her saatinde özveriyle çalışan, bazen bir savaş alanında, bazen mecliste, basen bir miting alanında, bazen bir kazada, kısacası hayatımızın her alanında yanı başımızda olan değerli gazeteci kardeşlerimizin, özgür ve tarafsız habercilik anlayışıyla hareket edebilmeleri açısından gerekli yasal düzenlenme ve desteklenmelerin yapılması gerekmektedir.  İncirliova Belediye Başkanlığı olarak, tüm basın mensubu arkadaşlarımız olmak üzere çalışan gazeteci kardeşlerimizle bir bütün olduğumuzu ve her zaman yanlarında yer aldığımızı bilmeleri ister. Kendilerine saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.