Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Güler’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

GÜNCEL 29.10.2020 - 14:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1660+ kez okundu.
 

Başkan Güler’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

KÖŞK - Köşk Belediye Başkanı  Nuri Güler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Güler mesajında; “Aziz Milletimiz, 29 Ekim 1923’te tüm dünyaya iradesine pranga vurdurmayacağını,  hiç bir gücün milletimizin kendi kaderine müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla ispatlamıştır. Ecdadımız, varlığına kast eden müstevlilere karşı birlik ve dayanışma ruhuyla mücadele etmiş, kanını dökmüş, canını vermiş; bağımsızlığı ve onuru için hiçbir dünyevi güç karşısında eğilmeyeceğini tüm dünyaya göstererek büyük fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyet’i bizlere emanet bırakmıştır. En zor zamanlarında bile dünyaya sadakat ve vatanseverliğin eşsiz örneklerini göstererek bugünlere gelen Türk Milleti, Cumhuriyet’e ilk günkü heyecan ve samimiyetle bağlıdır.  Unutmamamız gerekir ki, o gün istikbalimize kast eden güçlerin bizimle ilgili kanaatleri değişmemiştir. Bu nedenle bugün  bize düşen en büyük görev; Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, ileriye doğru emin ve güçlü adımlarla ilerlemek, cumhuriyetin temel değerlerini gelecek kuşaklara aktarmaktır. Bu görev ve sorumluluklarımızı yerine getirebilmek ve geleceğimizi daha iyi kurabilmek için bir yandan evrensel değerleri, bilimin ve aklın üstünlüğünü benimsemek, diğer yandan tarihimizi çok iyi bilmek mecburiyetindeyiz. Hiçbir güç şanlı milletimizin hak ve adalet yürüyüşünü durduramayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbi’nin kazanılmasına ve Cumhuriyet’in kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

KÖŞK - Köşk Belediye Başkanı  Nuri Güler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Güler mesajında;

“Aziz Milletimiz, 29 Ekim 1923’te tüm dünyaya iradesine pranga vurdurmayacağını,  hiç bir gücün milletimizin kendi kaderine müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla ispatlamıştır. Ecdadımız, varlığına kast eden müstevlilere karşı birlik ve dayanışma ruhuyla mücadele etmiş, kanını dökmüş, canını vermiş; bağımsızlığı ve onuru için hiçbir dünyevi güç karşısında eğilmeyeceğini tüm dünyaya göstererek büyük fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyet’i bizlere emanet bırakmıştır. En zor zamanlarında bile dünyaya sadakat ve vatanseverliğin eşsiz örneklerini göstererek bugünlere gelen Türk Milleti, Cumhuriyet’e ilk günkü heyecan ve samimiyetle bağlıdır.  Unutmamamız gerekir ki, o gün istikbalimize kast eden güçlerin bizimle ilgili kanaatleri değişmemiştir. Bu nedenle bugün  bize düşen en büyük görev; Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, ileriye doğru emin ve güçlü adımlarla ilerlemek, cumhuriyetin temel değerlerini gelecek kuşaklara aktarmaktır. Bu görev ve sorumluluklarımızı yerine getirebilmek ve geleceğimizi daha iyi kurabilmek için bir yandan evrensel değerleri, bilimin ve aklın üstünlüğünü benimsemek, diğer yandan tarihimizi çok iyi bilmek mecburiyetindeyiz. Hiçbir güç şanlı milletimizin hak ve adalet yürüyüşünü durduramayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbi’nin kazanılmasına ve Cumhuriyet’in kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.