Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Ertürk, Yaşlılarla biraraya geldi

GÜNCEL 03.10.2020 - 14:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2144+ kez okundu.
 

Başkan Ertürk, Yaşlılarla biraraya geldi

Aydın Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Kuyucak Belediyesi Millet Kıraathanesi’nde yaşlılar ile bir araya geldi

KUYUCAK - Kuyucak Belediyesi Millet Kıraathanesi’nde Belediye Başkanı Metin Ertürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çömden yaşlılar ile bir araya geldiler. Başkan Ertürk, yaşlılar ile sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi. “Büyüklerimiz Başımızın Tacıdır. Yaşlılarımız topluma katkı sağlayan yegâne varlıklarımızdır.” Başkan Ertürk, “Bugünlerimizin Mimarı Olan Saygıdeğer Büyüklerimiz Başımızın Tacıdır. Yaşlılarımız topluma katkı sağlayan yegâne varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza saygılı olmalıyız. Onlara iyi davranıp her zaman yardımcı olmalıyız. Hayatın her insan için farklı anlamlar taşıyan çeşitli dönemleri vardır. Yaşlılık da hayatın çok özel bir dönemidir. Her yaşlıda kendi hayat serüvenimizi görmek, akıl sahibi olmanın bir gereğidir. Bugünün ihtiyarları dünün gençleri olduğu gibi, bugünün gençleri de yarının ihtiyarları olacaktır. Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir” dedi. “Büyüklerimiz, her zaman bizim yollarımıza öncülük ettiler, hep elimizi tuttular, hep bizi korudular, bizi sevdiler ve bize değer verdiler. Şimdi onları mutlu etme sırası bizde.” Şeklinde konuşan Başkan Ertürk, “Bu yıl ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Pandemi dolayısıyla büyüklerimiz ile kısıtlı olarak bir araya geldik. Ülke olarak başarılı bir pandemi dönemi yönetiyoruz. Pandemi döneminde de hiçbir yaşlımızı yalnız bırakmadık. Evlerinde ziyaretlerimizi aksatmadan gerçekleştirdik. Her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduk. İnşallah önümüzdeki yıl daha geniş kapsamlı olarak tüm yaşlılarımız ile Kuyucak’ta bir araya geliriz.  Ülkemizin ve bizlerin geleceği için birçok fedakârlık gösteren büyüklerimize olan saygı ve hürmet duygularımızın yalnızca bir gün ile sınırlı kalmaması dileği ile tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Tüm Büyüklerimizin her türlü ihtiyacında her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye belirtti. “Allah Başkanımızdan Razı Olsun” 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Kuyucak Belediyesi tarafından düzenlenen programdan çok memnun olduklarını belirten yaşlılar, “ Başkanım Bizleri unutmayıp bu özel günde bizlerle bir araya geldiği için çok mutlu olduk. Başkanımız Bizleri her zaman evlerimizde de ziyaret edip ihtiyaçlarımızı gözetiyor. Kuyucağımız’ın çok vefalı bir Belediye Başkanı Var. Allah ondan razı olsun.” Diye konuştular.
Aydın Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Kuyucak Belediyesi Millet Kıraathanesi’nde yaşlılar ile bir araya geldi

KUYUCAK - Kuyucak Belediyesi Millet Kıraathanesi’nde Belediye Başkanı Metin Ertürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çömden yaşlılar ile bir araya geldiler. Başkan Ertürk, yaşlılar ile sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi.

“Büyüklerimiz Başımızın Tacıdır. Yaşlılarımız topluma katkı sağlayan yegâne varlıklarımızdır.”

Başkan Ertürk, “Bugünlerimizin Mimarı Olan Saygıdeğer Büyüklerimiz Başımızın Tacıdır.

Yaşlılarımız topluma katkı sağlayan yegâne varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza saygılı olmalıyız. Onlara iyi davranıp her zaman yardımcı olmalıyız. Hayatın her insan için farklı anlamlar taşıyan çeşitli dönemleri vardır. Yaşlılık da hayatın çok özel bir dönemidir. Her yaşlıda kendi hayat serüvenimizi görmek, akıl sahibi olmanın bir gereğidir. Bugünün ihtiyarları dünün gençleri olduğu gibi, bugünün gençleri de yarının ihtiyarları olacaktır. Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir” dedi.

“Büyüklerimiz, her zaman bizim yollarımıza öncülük ettiler, hep elimizi tuttular, hep bizi korudular, bizi sevdiler ve bize değer verdiler. Şimdi onları mutlu etme sırası bizde.” Şeklinde konuşan Başkan Ertürk, “Bu yıl ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Pandemi dolayısıyla büyüklerimiz ile kısıtlı olarak bir araya geldik. Ülke olarak başarılı bir pandemi dönemi yönetiyoruz. Pandemi döneminde de hiçbir yaşlımızı yalnız bırakmadık.

Evlerinde ziyaretlerimizi aksatmadan gerçekleştirdik. Her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduk. İnşallah önümüzdeki yıl daha geniş kapsamlı olarak tüm yaşlılarımız ile Kuyucak’ta bir araya geliriz.  Ülkemizin ve bizlerin geleceği için birçok fedakârlık gösteren büyüklerimize olan saygı ve hürmet duygularımızın yalnızca bir gün ile sınırlı kalmaması dileği ile tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Tüm Büyüklerimizin her türlü ihtiyacında her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

“Allah Başkanımızdan Razı Olsun”

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Kuyucak Belediyesi tarafından düzenlenen programdan çok memnun olduklarını belirten yaşlılar, “ Başkanım Bizleri unutmayıp bu özel günde bizlerle bir araya geldiği için çok mutlu olduk. Başkanımız Bizleri her zaman evlerimizde de ziyaret edip ihtiyaçlarımızı gözetiyor. Kuyucağımız’ın çok vefalı bir Belediye Başkanı Var. Allah ondan razı olsun.” Diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.