Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ertürk vatandaşı dinledi

SİYASET 20.08.2017 - 17:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3529+ kez okundu.
 

Başkan Ertürk vatandaşı dinledi

AK Parti’li Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, vatandaşların ayağına kadar giderek sorunlarını yerinde dinledi.

AYDIN- Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, halkın sorunlarını ve dertlerini bizzat dinlemek ve de çözüm üretebilmek için beldelerde bulunan hizmet binalarında vatandaşlarla buluşuyor. Başkan Ertürk, Pamukören Mahallesi’ndeki vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların sorunlarını bizzat kendilerinden dinleyerek çözüm üretmeye çalıştı. “Kuyucak Belediyesi hizmet binasına çeşitli sebeplerden dolayı gelemeyen, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız da bizim vatandaşımız, onlar bize gelemiyorsa biz onlara gideriz" diyen Başkan Ertürk, bu görüşmelerin ve halkla buluşmaların çeşitli günlerde farklı mahallelerde devam edeceğini belirtti. Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, bu görüşmelerden memnun olduklarını ve bizzat Belediye Başkanı Ertürk’ün kendi mahallelerine gelerek onları dinlemesinin çok güzel bir şey olduğunu söyledi. Vatandaşlar, Başkan Metin Ertürk'e teşekkür etti.
AK Parti’li Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, vatandaşların ayağına kadar giderek sorunlarını yerinde dinledi.

AYDIN- Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, halkın sorunlarını ve dertlerini bizzat dinlemek ve de çözüm üretebilmek için beldelerde bulunan hizmet binalarında vatandaşlarla buluşuyor. Başkan Ertürk, Pamukören Mahallesi’ndeki vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların sorunlarını bizzat kendilerinden dinleyerek çözüm üretmeye çalıştı.

“Kuyucak Belediyesi hizmet binasına çeşitli sebeplerden dolayı gelemeyen, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız da bizim vatandaşımız, onlar bize gelemiyorsa biz onlara gideriz" diyen Başkan Ertürk, bu görüşmelerin ve halkla buluşmaların çeşitli günlerde farklı mahallelerde devam edeceğini belirtti.

Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, bu görüşmelerden memnun olduklarını ve bizzat Belediye Başkanı Ertürk’ün kendi mahallelerine gelerek onları dinlemesinin çok güzel bir şey olduğunu söyledi. Vatandaşlar, Başkan Metin Ertürk'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.