Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Ertürk, Söke’yi ziyaret etti

SİYASET 01.12.2017 - 09:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2154+ kez okundu.
 

Başkan Ertürk, Söke’yi ziyaret etti

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, partisinin Söke ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AYDIN- Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, ilçe teşkilatlarını ziyaret turuna başladı. Kısa bir süre önce Aydın İl Başkanlığı görevini devralan eski Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, ilçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında, Ak Parti Söke İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti. İlçe Başkanı Fatih Gürer başta olmak üzere parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan İl Başkanı Ahmet Ertürk, bir süre ilçe merkezinde partilileri ile sohbet etti. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Ak Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’nin tüm zorluklar ve karşı güçlere rağmen dik bir duruş sergilediğini belirtti. Ertürk, 2019 seçimlerine de değinerek, partililerini çok çalışmaya davet etti.
Ak Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, partisinin Söke ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AYDIN- Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, ilçe teşkilatlarını ziyaret turuna başladı.

Kısa bir süre önce Aydın İl Başkanlığı görevini devralan eski Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, ilçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında, Ak Parti Söke İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti. İlçe Başkanı Fatih Gürer başta olmak üzere parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan İl Başkanı Ahmet Ertürk, bir süre ilçe merkezinde partilileri ile sohbet etti.

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Ak Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’nin tüm zorluklar ve karşı güçlere rağmen dik bir duruş sergilediğini belirtti. Ertürk, 2019 seçimlerine de değinerek, partililerini çok çalışmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.