Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Ertürk esnafı ziyaret etti

GÜNCEL 06.10.2017 - 18:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2579+ kez okundu.
 

Başkan Ertürk esnafı ziyaret etti

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Cuma Namazı sonrası yol üzerindeki esnafı ziyaret ederek, esnaf için yapabilecekleri bir şeyler olup olmadığını sorarak sohbet etti.

AYDIN- Başkan Ertürk, "Esnaflarımızın kazanması, ilçemizin kazanması anlamına gelir. İlçemizin kazanması Türkiye'nin kazanmasıdır aynı zamanda. Esnaflarımızı ziyaret ederek onların bir şeye ihtiyaçları var mı bizzat öğrenmek istedim. Esnaflarımız istek ve şikayetlerini dile getiremiyor olabilirler ben ise onları ziyaret ederek gönüllerini alıyorum hem de bizzat dinliyorum" dedi. Esnaftan Sevkan Tavus, "Başkanımızın, vatandaşlarla arası çok iyidir, kapısı her zaman açıktır. Bu şekilde ziyaret etmesi bizi çok sevindirdi. Sosyal Belediyecilik tam olarak da budur. Vatandaşla bir arada olmaktır" dedi. Başkan Ertürk, "Yatırımlarımızın İlçe merkez mahallelerimizle birlikte toplam 36 mahallede devam etmesinden dolayı bir yoğunluk yaşıyoruz ancak fırsat buldukça vatandaşlarımın yanında olmaya çalışıyorum. Bugün esnaflarımıza hayırlı işler dilemek istedim ve bundan sonra sık sık bu tür ziyaretlerde bulunacağım ki vatandaşlarımız yanlarında olduklarımızı bilsinler. Yalnız değiller" diyerek esnaf ziyaretini tamamladı.
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Cuma Namazı sonrası yol üzerindeki esnafı ziyaret ederek, esnaf için yapabilecekleri bir şeyler olup olmadığını sorarak sohbet etti.

AYDIN- Başkan Ertürk, "Esnaflarımızın kazanması, ilçemizin kazanması anlamına gelir. İlçemizin kazanması Türkiye'nin kazanmasıdır aynı zamanda. Esnaflarımızı ziyaret ederek onların bir şeye ihtiyaçları var mı bizzat öğrenmek istedim. Esnaflarımız istek ve şikayetlerini dile getiremiyor olabilirler ben ise onları ziyaret ederek gönüllerini alıyorum hem de bizzat dinliyorum" dedi.

Esnaftan Sevkan Tavus, "Başkanımızın, vatandaşlarla arası çok iyidir, kapısı her zaman açıktır. Bu şekilde ziyaret etmesi bizi çok sevindirdi. Sosyal Belediyecilik tam olarak da budur. Vatandaşla bir arada olmaktır" dedi.

Başkan Ertürk, "Yatırımlarımızın İlçe merkez mahallelerimizle birlikte toplam 36 mahallede devam etmesinden dolayı bir yoğunluk yaşıyoruz ancak fırsat buldukça vatandaşlarımın yanında olmaya çalışıyorum. Bugün esnaflarımıza hayırlı işler dilemek istedim ve bundan sonra sık sık bu tür ziyaretlerde bulunacağım ki vatandaşlarımız yanlarında olduklarımızı bilsinler. Yalnız değiller" diyerek esnaf ziyaretini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.