Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ertürk, çobanları ziyaret etti

GÜNCEL 16.11.2017 - 09:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3029+ kez okundu.
 

Başkan Ertürk, çobanları ziyaret etti

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, 1300 rakımlı Karadağ Bölgesi’nde ve Kayran Göçgün Yaylası’nda yaşayan çobanları ziyaret etti. Ziyaret sırasında onlarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

AYDIN- Başkan Ertürk, Kuyucak ilçesinin çeşitli bölgelerinde koyun ve keçi yetiştiriciliği ile uğraşan ailelere yaptığı ziyaretlerde, “Sizlerle şehrin içindeki gibi görüşmek kolay olmuyor. Bu sebeple siz gelemiyorsanız biz size gelelim dedik. Yaptığınız işin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Sizler gibi ben de bir çiftçiyim, hayvan yetiştiriciliği yapıyorum. Buradaki şartlarınız zorlaştıkça çobanlarımızın sayısı git gide azaldı. Gençleri; yol, su, elektrik ve internet gibi imkanları arttırarak, hayvan yetiştiriciliğine teşvik etmek gerekir” dedi. Kendilerini ziyaret etmesinden çok memnun kalan çoban ailelerinden Şengül Akyol (85), ”Metin oğlumdan Allah razı olsun. Bu yaşıma kadar hiçbir başkan kapımızı çalıp evimize misafir olmadı bizleri çok memnun etti. Evimize kadar gelip dertlerimizi dinledi çok mutlu olduk” diyerek sevinçlerini belirtti. Başkan Ertürk’ün ziyarette bulunduğu çobanlar memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Ertürk, “Diğer bölgelere de bu tür ziyaretlerde bulunacağım, çobanlarımız yanlarında olduklarımızı bilsinler. Yalnız değiller” sözlerini ekledi.
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, 1300 rakımlı Karadağ Bölgesi’nde ve Kayran Göçgün Yaylası’nda yaşayan çobanları ziyaret etti. Ziyaret sırasında onlarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

AYDIN- Başkan Ertürk, Kuyucak ilçesinin çeşitli bölgelerinde koyun ve keçi yetiştiriciliği ile uğraşan ailelere yaptığı ziyaretlerde, “Sizlerle şehrin içindeki gibi görüşmek kolay olmuyor. Bu sebeple siz gelemiyorsanız biz size gelelim dedik. Yaptığınız işin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Sizler gibi ben de bir çiftçiyim, hayvan yetiştiriciliği yapıyorum. Buradaki şartlarınız zorlaştıkça çobanlarımızın sayısı git gide azaldı. Gençleri; yol, su, elektrik ve internet gibi imkanları arttırarak, hayvan yetiştiriciliğine teşvik etmek gerekir” dedi.

Kendilerini ziyaret etmesinden çok memnun kalan çoban ailelerinden Şengül Akyol (85), ”Metin oğlumdan Allah razı olsun. Bu yaşıma kadar hiçbir başkan kapımızı çalıp evimize misafir olmadı bizleri çok memnun etti. Evimize kadar gelip dertlerimizi dinledi çok mutlu olduk” diyerek sevinçlerini belirtti.

Başkan Ertürk’ün ziyarette bulunduğu çobanlar memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Ertürk, “Diğer bölgelere de bu tür ziyaretlerde bulunacağım, çobanlarımız yanlarında olduklarımızı bilsinler. Yalnız değiller” sözlerini ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.