Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Ertürk çalışanlarıyla kahvaltıda buluştu

GÜNCEL 16.11.2017 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2004+ kez okundu.
 

Başkan Ertürk çalışanlarıyla kahvaltıda buluştu

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Horsunlu, Pamukören ve ilçe merkezindeki belediye şantiyelerinde çalışan işçileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

  AYDIN- Belediye çalışanlarıyla istişare toplantısı için kahvaltılarına misafir olan başkan Ertürk, sabah saatlerinde çalışma öncesi onlarla motivasyon konuşması yaptı. Konuşmasında, “Öncelikle tüm çalışanlarıma çalışmalarından özverilerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 2014 yılından beri hep birlikte işimizin başındayız. Bu işe ‘bir şehir önce gönüllerde kurulur.’ diyerek başladık ve dev projelerimizi gerçekleştirdik. Geçen 3,5 yıllık dönemde Kuyucak’ı yaşanabilir kent haline getirdik. Tabii ki bununla bitmeyecek gücümüze güç katarak yatırımlara devam edeceğiz. 2018 yılında dev projelerimizden olan Gençlik Merkezimiz ve TOKİ tamamlanacak. Bununla birlikte Kuyucak'ımıza güzellik kazandıran Kargılıdere peyzaj çalışmalarımız devam etmekte. Biz vatandaşına yük olan değil, vatandaşın yükünü hafifletmek için çalışan, işverenle işçisini aynı sofrada buluşturan ve tasarruf ederek ihtiyaçlarını karşılayan bir belediyeyiz” dedi. Başkanın kendilerini ziyaret etmesinden memnun kalan belediye çalışanları, “Metin başkanla çalışmak bizim için bir ayrıcalıktır. Bayanlarımıza bu kadar çok iş olanağı sağladığı ve bizleri iş sahibi yaptığı için teşekkür ederiz. Allah onu başımızdan eksik etmesin” ifadelerinde bulundular. Kahvaltıdan sonra Başkan Ertürk, işçileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek hayırlı işler diledi.
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Horsunlu, Pamukören ve ilçe merkezindeki belediye şantiyelerinde çalışan işçileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

 

AYDIN- Belediye çalışanlarıyla istişare toplantısı için kahvaltılarına misafir olan başkan Ertürk, sabah saatlerinde çalışma öncesi onlarla motivasyon konuşması yaptı. Konuşmasında, “Öncelikle tüm çalışanlarıma çalışmalarından özverilerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 2014 yılından beri hep birlikte işimizin başındayız. Bu işe ‘bir şehir önce gönüllerde kurulur.’ diyerek başladık ve dev projelerimizi gerçekleştirdik. Geçen 3,5 yıllık dönemde Kuyucak’ı yaşanabilir kent haline getirdik. Tabii ki bununla bitmeyecek gücümüze güç katarak yatırımlara devam edeceğiz. 2018 yılında dev projelerimizden olan Gençlik Merkezimiz ve TOKİ tamamlanacak. Bununla birlikte Kuyucak'ımıza güzellik kazandıran Kargılıdere peyzaj çalışmalarımız devam etmekte. Biz vatandaşına yük olan değil, vatandaşın yükünü hafifletmek için çalışan, işverenle işçisini aynı sofrada buluşturan ve tasarruf ederek ihtiyaçlarını karşılayan bir belediyeyiz” dedi.

Başkanın kendilerini ziyaret etmesinden memnun kalan belediye çalışanları, “Metin başkanla çalışmak bizim için bir ayrıcalıktır. Bayanlarımıza bu kadar çok iş olanağı sağladığı ve bizleri iş sahibi yaptığı için teşekkür ederiz. Allah onu başımızdan eksik etmesin” ifadelerinde bulundular.

Kahvaltıdan sonra Başkan Ertürk, işçileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek hayırlı işler diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.