Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Erol’dan Buharkent’e yatırım müjdesi

GÜNCEL 30.10.2019 - 19:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2624+ kez okundu.
 

Başkan Erol’dan Buharkent’e yatırım müjdesi

Aydın’ın tarım ve hayvancılığına en büyük katkının Buharkent Organize Sanayi Bölgesi’nden olacağını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Erol, Buharkent’te inşaat aşamasında olan Buharkent Organize Sanayi Bölgesi'ne büyük yatırım yapılacağını söyledi.

AYDIN- Buharkent Belediye Başkanı ve Buharkent Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erol, Buharkent O.S.B. için çalışmalarına devam ettiğini belirtti. İlçeye yapılan proje ve yatırımlarla Buharkent’in Aydın’ın parlayan yıldızı olacağını da belirten Başkan Mehmet Erol, yeni yatırım müjdesini sosyal medya üzerinden verdi. Belediye Başkanı Mehmet Erol yaptığı açıklamasında, şunları söyledi: “Türkiye'de süt ve süt ürünleri sektöründe öncü firmalardan olan Kaanlar ile Buharkent Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi arasında 40 bin metrekarelik alan için sözleşme imzalandı. Tekirdağ’da şu an Türkiye’nin en büyük süt üretim tesisine sahip Kaanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Buharkent Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım kararı aldı. Kendilerine yer tahsisi gerçekleştirip, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman Kaan’a tahsis belgelerini teslim ettik. Kaanlar Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından tesis edilecek Aydın’ın en büyük, ülkemizin ise en büyüklerinden olacak süt işleme tesisi ve kurulacak yem fabrikasıyla Buharkent Organize Sanayi Bölgesi, sağlayacağı istihdam yanında tarımsal kalkınmayı da temin edecek. Aydın’da üretilen süt Aydın’da işlenecek, çiftçinin ve köylünün kalkınması sağlanacak. Bir şehre, yatırımcının gelmesinde, şehrin kalkınmasında Belediyenin ve Belediye Başkanının katkısının ve etkisinin en güzel örneği Buharkent Organize Sanayi Bölgesi ve Buharkent Belediyesi’dir. Buharkent’imize, Aydın’ımıza, çiftçimize hayırlı ve uğurlu olsun.”
Aydın’ın tarım ve hayvancılığına en büyük katkının Buharkent Organize Sanayi Bölgesi’nden olacağını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Erol, Buharkent’te inşaat aşamasında olan Buharkent Organize Sanayi Bölgesi'ne büyük yatırım yapılacağını söyledi.

AYDIN- Buharkent Belediye Başkanı ve Buharkent Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erol, Buharkent O.S.B. için çalışmalarına devam ettiğini belirtti. İlçeye yapılan proje ve yatırımlarla Buharkent’in Aydın’ın parlayan yıldızı olacağını da belirten Başkan Mehmet Erol, yeni yatırım müjdesini sosyal medya üzerinden verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Erol yaptığı açıklamasında, şunları söyledi:

“Türkiye'de süt ve süt ürünleri sektöründe öncü firmalardan olan Kaanlar ile Buharkent Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi arasında 40 bin metrekarelik alan için sözleşme imzalandı. Tekirdağ’da şu an Türkiye’nin en büyük süt üretim tesisine sahip Kaanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Buharkent Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım kararı aldı.

Kendilerine yer tahsisi gerçekleştirip, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman Kaan’a tahsis belgelerini teslim ettik. Kaanlar Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından tesis edilecek Aydın’ın en büyük, ülkemizin ise en büyüklerinden olacak süt işleme tesisi ve kurulacak yem fabrikasıyla Buharkent Organize Sanayi Bölgesi, sağlayacağı istihdam yanında tarımsal kalkınmayı da temin edecek. Aydın’da üretilen süt Aydın’da işlenecek, çiftçinin ve köylünün kalkınması sağlanacak.

Bir şehre, yatırımcının gelmesinde, şehrin kalkınmasında Belediyenin ve Belediye Başkanının katkısının ve etkisinin en güzel örneği Buharkent Organize Sanayi Bölgesi ve Buharkent Belediyesi’dir.

Buharkent’imize, Aydın’ımıza, çiftçimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.