Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Erol; Buharkent’te Marketlere bilgilendirdi

SAĞLIK 14.04.2020 - 12:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4065+ kez okundu.
 

Başkan Erol; Buharkent’te Marketlere bilgilendirdi

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Koronavirüs (COVİT19) salgınının önüne geçmek için ilçesinde hizmet veren marketlere yönelik çalışmaları aktardı.

BUHARKENT - Başkan Erol, “Buharkent'te bulunan marketlerde Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi. Bu kapsamda; Marketin hizmet alanına göre içeride bulunacak azami müşteri sayısına yönelik bilgilendirme ilanları kontrol edildi ve bildirim yapıldı. Dışarıda sıra bekleyen vatandaşların korumaları gereken sosyal mesafeleri gösteren işaretleme yapılması sağlandı. Değerli vatandaşlarımızın belirtilenlerle birlikte tüm tedbirlere uyması, Koronavirüsün kontrol altına alınması ve toplum sağlığı açısından son derece önemlidir. #Evde kal Buharkent, Birlikte başaracağız#
Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Koronavirüs (COVİT19) salgınının önüne geçmek için ilçesinde hizmet veren marketlere yönelik çalışmaları aktardı.

BUHARKENT - Başkan Erol, “Buharkent'te bulunan marketlerde Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi. Bu kapsamda; Marketin hizmet alanına göre içeride bulunacak azami müşteri sayısına yönelik bilgilendirme ilanları kontrol edildi ve bildirim yapıldı. Dışarıda sıra bekleyen vatandaşların korumaları gereken sosyal mesafeleri gösteren işaretleme yapılması sağlandı. Değerli vatandaşlarımızın belirtilenlerle birlikte tüm tedbirlere uyması, Koronavirüsün kontrol altına alınması ve toplum sağlığı açısından son derece önemlidir.

#Evde kal Buharkent, Birlikte başaracağız#

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.