Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Erdal Demir Tıp Bayramı'nı kutladı

GÜNCEL 14.03.2019 - 12:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3597+ kez okundu.
 

Başkan Erdal Demir Tıp Bayramı'nı kutladı

14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Tüm Emekliler Sendikası Başkanı Erdal Demir bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Tüm hekim ve çalışan sağlıkçıların gününü kutlayan Başkan Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’98 yıl önce emperyalist güçlerin İstanbul'u işgal edişine isyan eden tıbbiyelilerin 14 Mart 1919 da başlayan Tıp Bayramı’nı, yine emperyalistlerin bugünlerde yurdumu kana bulamasını elem ve ıstırabı içinde yaşıyoruz. Hekimlerin ve çalışan sağlıkçıların günü kutlu olsun. Mesleki meşgale ve yetişme süreci ömür alan değerli hekimlerin, ettikleri yeminin ne denli önemli bir kavramın mukimleri olduklarını gösterir. Onların varlıklarının insan hayatının vazgeçilmez bir temel nitelik olduklarını kavramakta zorluk çekenler, hiçte hak etmedikleri davranışlarla karşı karşıya kalmalarına üzülmek değil, özür dilemek bile yetmeyecektir. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Beni Türk Hekimlerine teslim edin" söylemi, onların yaşamda var olmalarının önemini göstermektedir. Yaşam için umut olduğunuzu bilenler, yaşam hakkını son nefeslerinde, sizin şifa dağıtan ellerinizde ararlar. Siz her yaşama yeniden bir nefes olduğunuzda, mutluluğunuzun resmini çizmek mümkün müdür doktorum? 14 Mart sizin bayramınız, size yaşamın tüm süreci bayram havasında olsun. Şifa dağıtan aziz ellerinizi Hak esirgeye. Hakkı Erenler her daim yanınızda ola. Tıp bayramınız kutlu olsun. Tıp bayramınız kutlu olsun. Varlığınız kutsaldır. Daim olsun.’’
14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Tüm Emekliler Sendikası Başkanı Erdal Demir bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Tüm hekim ve çalışan sağlıkçıların gününü kutlayan Başkan Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’98 yıl önce emperyalist güçlerin İstanbul'u işgal edişine isyan eden tıbbiyelilerin 14 Mart 1919 da başlayan Tıp Bayramı’nı, yine emperyalistlerin bugünlerde yurdumu kana bulamasını elem ve ıstırabı içinde yaşıyoruz. Hekimlerin ve çalışan sağlıkçıların günü kutlu olsun. Mesleki meşgale ve yetişme süreci ömür alan değerli hekimlerin, ettikleri yeminin ne denli önemli bir kavramın mukimleri olduklarını gösterir.

Onların varlıklarının insan hayatının vazgeçilmez bir temel nitelik olduklarını kavramakta zorluk çekenler, hiçte hak etmedikleri davranışlarla karşı karşıya kalmalarına üzülmek değil, özür dilemek bile yetmeyecektir. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Beni Türk Hekimlerine teslim edin" söylemi, onların yaşamda var olmalarının önemini göstermektedir.

Yaşam için umut olduğunuzu bilenler, yaşam hakkını son nefeslerinde, sizin şifa dağıtan ellerinizde ararlar. Siz her yaşama yeniden bir nefes olduğunuzda, mutluluğunuzun resmini çizmek mümkün müdür doktorum? 14 Mart sizin bayramınız, size yaşamın tüm süreci bayram havasında olsun. Şifa dağıtan aziz ellerinizi Hak esirgeye. Hakkı Erenler her daim yanınızda ola. Tıp bayramınız kutlu olsun. Tıp bayramınız kutlu olsun. Varlığınız kutsaldır. Daim olsun.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.