Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer’den karne mesajı

SİYASET 14.06.2019 - 16:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3774+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer’den karne mesajı

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Öğrenci öğretmenlerin güzel bir tatil geçirmelerini dileyen Başkan Dinçer, mesajında şunları söyledi: “Büyük heyecan ve umutlarla başladığımız 2018 - 2019 Eğitim-Öğretim Yılının son ders zilinin çalmasının mutluluğu içerisindeyiz. Bugün tüm öğrencilerimiz için özel bir gün. Uzun bir senenin sonunda en büyük ödül olan tatili sonuna kadar hak eden öğrencilerimizi kutluyor, keyifli bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum. Öğrencilerimiz yoğun ve yorucu bir yılı tamamlayarak karnelerini aldılar. Karne notu ne olursa olsun çocuklarımıza yapıcı ve destekleyici bir yaklaşım göstermeli, özgüvenini zedeleyecek söz ve davranışlardan kaçınmalıyız. Gençlerimizi her dönem başarılı ve iyi eğitimli olabilmelerine imkân sağlamalı, geleceğe daha güvenli ve bilinçli bakabilmelerine olanak hazırlamalıyız. Yaz Tatili boyunca dinlenme imkânı bulacak olan öğrencilerimiz, dinlenmenin yanı sıra kendilerini geliştirici aktivitelerle ilgilenmeli, bol bol kitap okumalı ve eksiklerini başarısızlık olarak düşünmeden tatillerini iyi değerlendirerek önümüzdeki yılın hazırlıklarını yapmaya başlamalıdırlar. Umudumuz olan öğrencilerimizin ve onların başarısındaki en önemli pay sahibi öğretmenlerimiz ile velilerimizin Yaz Tatilini kutlar, güzel bir tatil geçirmelerini temenni ederim.”
Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Öğrenci öğretmenlerin güzel bir tatil geçirmelerini dileyen Başkan Dinçer, mesajında şunları söyledi:

“Büyük heyecan ve umutlarla başladığımız 2018 - 2019 Eğitim-Öğretim Yılının son ders zilinin çalmasının mutluluğu içerisindeyiz. Bugün tüm öğrencilerimiz için özel bir gün. Uzun bir senenin sonunda en büyük ödül olan tatili sonuna kadar hak eden öğrencilerimizi kutluyor, keyifli bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum.

Öğrencilerimiz yoğun ve yorucu bir yılı tamamlayarak karnelerini aldılar. Karne notu ne olursa olsun çocuklarımıza yapıcı ve destekleyici bir yaklaşım göstermeli, özgüvenini zedeleyecek söz ve davranışlardan kaçınmalıyız. Gençlerimizi her dönem başarılı ve iyi eğitimli olabilmelerine imkân sağlamalı, geleceğe daha güvenli ve bilinçli bakabilmelerine olanak hazırlamalıyız.

Yaz Tatili boyunca dinlenme imkânı bulacak olan öğrencilerimiz, dinlenmenin yanı sıra kendilerini geliştirici aktivitelerle ilgilenmeli, bol bol kitap okumalı ve eksiklerini başarısızlık olarak düşünmeden tatillerini iyi değerlendirerek önümüzdeki yılın hazırlıklarını yapmaya başlamalıdırlar.

Umudumuz olan öğrencilerimizin ve onların başarısındaki en önemli pay sahibi öğretmenlerimiz ile velilerimizin Yaz Tatilini kutlar, güzel bir tatil geçirmelerini temenni ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.