Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer’den 19 Mayıs mesajı

GENEL 17.05.2019 - 15:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2881+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer’den 19 Mayıs mesajı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Dört bir tarafı emperyalist güçlerce işgal altında bulunan Anadolu topraklarında kurtuluş ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı bu özel günün 100. yıldönümünü kutlayan Başkan Dinçer yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Kurtuluş Savaşımızın başlangıcı olan 19 Mayıs, milletimizin esaret zincirini kırmak adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde attığı büyük adımın adıdır.19 Mayıs, yok edilmek istenen bir milletin var olma yolundaki güneşi olmuştur. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Atatürk’ün ‘Ben 19 Mayısta doğdum’ sözleri bu günün önemini en güzel şekilde ifade etmektedir. Türk Milletinin işgalci güçlere karşı verdiği eşi görülmemiş mücadelenin başlangıcı olan bu tarihi gün, genç kuşaklara çok iyi anlatılmalıdır. Millet olarak, birlik olarak kalabilmenin teminatı; işgalci güçlere karşı verilmiş o büyük savaşı anlamaktır, anlatmaktır. 100 yıldır yanan bu ateşi daha da anlamlı kılan bir diğer unsurda, Gazi Mustafa Kemal’in bugünü gençliğe bayram olarak armağan ederek ölümsüzleştirmesidir. Cumhuriyetin geleceğini gençlerde gören Atatürk, ‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz’ diyerek gençlere duyduğu güven ve sevginin ne kadar büyük olduğu göstermiş ve Cumhuriyeti onlara emanet etmiştir. Yüz yıl once yenilmedik, bin yıl geçse de yenilmeyeceğiz. Atamızın izinde her yaştan tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, bu toraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.’’    
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Dört bir tarafı emperyalist güçlerce işgal altında bulunan Anadolu topraklarında kurtuluş ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı bu özel günün 100. yıldönümünü kutlayan Başkan Dinçer yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Kurtuluş Savaşımızın başlangıcı olan 19 Mayıs, milletimizin esaret zincirini kırmak adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde attığı büyük adımın adıdır.19 Mayıs, yok edilmek istenen bir milletin var olma yolundaki güneşi olmuştur. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Atatürk’ün ‘Ben 19 Mayısta doğdum’ sözleri bu günün önemini en güzel şekilde ifade etmektedir. Türk Milletinin işgalci güçlere karşı verdiği eşi görülmemiş mücadelenin başlangıcı olan bu tarihi gün, genç kuşaklara çok iyi anlatılmalıdır. Millet olarak, birlik olarak kalabilmenin teminatı; işgalci güçlere karşı verilmiş o büyük savaşı anlamaktır, anlatmaktır.

100 yıldır yanan bu ateşi daha da anlamlı kılan bir diğer unsurda, Gazi Mustafa Kemal’in bugünü gençliğe bayram olarak armağan ederek ölümsüzleştirmesidir. Cumhuriyetin geleceğini gençlerde gören Atatürk, ‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz’ diyerek gençlere duyduğu güven ve sevginin ne kadar büyük olduğu göstermiş ve Cumhuriyeti onlara emanet etmiştir.

Yüz yıl once yenilmedik, bin yıl geçse de yenilmeyeceğiz. Atamızın izinde her yaştan tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, bu toraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.’’

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.