Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer, YAPEX’i ziyaret etti

GÜNCEL 21.11.2017 - 09:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2807+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer, YAPEX’i ziyaret etti

Antalya Expo Center’da düzenlenen 2017 Uluslararası Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’nı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ziyaret etti.

AYDIN- Çine Esnaf Odası’nın organizasyonuyla fuara gelen Çineli esnafla beraber fuar alanını gezen Başkan Dinçer, şunları söyledi: “Esnaf Odası Başkanımız Metin Uyar’a teşekkür ederim. Çineli esnafımızı bu tür fuarlara getiriyor. Esnafımızı sektöründe yeniliklerle buluşturuyor, üretim ve kalitenin arttırılmasında büyük katkısı olan bu fuarın çok büyük önemi var. Sektördeki son yeniliklerle tanışma fırsatı bulunan bu tür fuarları belediye olarak da çok önemsiyoruz. Çünkü buralarda tanışılan her artı değer ilçemize katkı sağlayacaktır. Ayrıca bu fuara bu yıl Tarihi Kentler Birliği de destekliyor. Yapısal anlamda restore edilerek kent yaşamına kazandırılan hem de kentlere değer katan projelerinin tanıtımını burada gördük, Çine’mize uygulayabileceğimiz projelerinin notlarını aldık, bizim için de çok faydalı oldu.” Belediyelerin ve diğer kuruluşların stantlarını gezerek incelemede bulunan Başkan Dinçer, fuara gelen Çineli misafirler ile fikir alış verişinde bulunduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
Antalya Expo Center’da düzenlenen 2017 Uluslararası Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’nı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ziyaret etti.

AYDIN- Çine Esnaf Odası’nın organizasyonuyla fuara gelen Çineli esnafla beraber fuar alanını gezen Başkan Dinçer, şunları söyledi:

“Esnaf Odası Başkanımız Metin Uyar’a teşekkür ederim. Çineli esnafımızı bu tür fuarlara getiriyor. Esnafımızı sektöründe yeniliklerle buluşturuyor, üretim ve kalitenin arttırılmasında büyük katkısı olan bu fuarın çok büyük önemi var.

Sektördeki son yeniliklerle tanışma fırsatı bulunan bu tür fuarları belediye olarak da çok önemsiyoruz. Çünkü buralarda tanışılan her artı değer ilçemize katkı sağlayacaktır.

Ayrıca bu fuara bu yıl Tarihi Kentler Birliği de destekliyor. Yapısal anlamda restore edilerek kent yaşamına kazandırılan hem de kentlere değer katan projelerinin tanıtımını burada gördük, Çine’mize uygulayabileceğimiz projelerinin notlarını aldık, bizim için de çok faydalı oldu.”

Belediyelerin ve diğer kuruluşların stantlarını gezerek incelemede bulunan Başkan Dinçer, fuara gelen Çineli misafirler ile fikir alış verişinde bulunduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.