Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer, öğretmen ve öğrencilere başarı diledi

SİYASET 17.09.2018 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4017+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer, öğretmen ve öğrencilere başarı diledi

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarı diledi.

AYDIN- Mesajında, “Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Çine’mizde de büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı'na başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz” diyen Başkan Dinçer, şunları söyledi: “Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceği ve yarınlarıdır. Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” sözünü referans alarak çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için bilimin ışığından ayrılmamamız gerekmektedir. Buna göre bizler de Çine Belediyesi olarak, İlçemizin eğitim ve öğretimde arzu ettiğimiz hedefe ulaşabilmek için yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, ailelerine ve tüm eğitim camiamıza  hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum.”
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarı diledi.

AYDIN- Mesajında, “Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Çine’mizde de büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı'na başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz” diyen Başkan Dinçer, şunları söyledi:

“Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceği ve yarınlarıdır. Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” sözünü referans alarak çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için bilimin ışığından ayrılmamamız gerekmektedir.

Buna göre bizler de Çine Belediyesi olarak, İlçemizin eğitim ve öğretimde arzu ettiğimiz hedefe ulaşabilmek için yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, ailelerine ve tüm eğitim camiamıza  hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.