Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer, Muhtarlar Günü’nü kutladı

SİYASET 18.10.2018 - 18:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1870+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer, Muhtarlar Günü’nü kutladı

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak Muhtarlar Günü’nü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Demokrasimizin mihenk taşı olan muhtarlık müessesesi ve muhtarlarımız, mahallenin sosyal ve idari ihtiyaçlarını karşılayan, sorunların çözümü, vatandaşların talep ve beklentilerin yerine getirilmesi yolunda, kamu idareleri ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket eden önemli birer hizmet odaklarıdır” diyen Başkan Dinçer, şunları söyledi: “Halkımızın oylarıyla işbaşına gelen muhtarlarımız, mahalle halkının hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de yakın çalışma arkadaşıdır. Çine Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak hareket ediyoruz. Muhtarlar ve belediye arasındaki koordinenin ve iletişimin güçlendirilmesi amacıyla kurduğumuz Muhtarlıklar Müdürlüğü sayesinde, muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendirerek sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi sağlayarak talepleri de verimli ve etkin bir şekilde sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Devletimizi ve Milletimizi temsil eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.”
Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak Muhtarlar Günü’nü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Demokrasimizin mihenk taşı olan muhtarlık müessesesi ve muhtarlarımız, mahallenin sosyal ve idari ihtiyaçlarını karşılayan, sorunların çözümü, vatandaşların talep ve beklentilerin yerine getirilmesi yolunda, kamu idareleri ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket eden önemli birer hizmet odaklarıdır” diyen Başkan Dinçer, şunları söyledi:

“Halkımızın oylarıyla işbaşına gelen muhtarlarımız, mahalle halkının hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de yakın çalışma arkadaşıdır. Çine Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak hareket ediyoruz. Muhtarlar ve belediye arasındaki koordinenin ve iletişimin güçlendirilmesi amacıyla kurduğumuz Muhtarlıklar Müdürlüğü sayesinde, muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendirerek sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi sağlayarak talepleri de verimli ve etkin bir şekilde sonuçlandırmaya çalışıyoruz.

Devletimizi ve Milletimizi temsil eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.