Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer, Miraç Kandili’ni kutladı

SİYASET 02.04.2019 - 15:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3022+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer, Miraç Kandili’ni kutladı

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak, sevgi, hoşgörü ve paylaşımların, barış, dostluk, kardeşlik duygularına katkı sunması dileğiyle Miraç Kandili’ni kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek üç ayların en kutlu gecelerinden bir tanesi olan Miraç Kandiline kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz” diyen Başkan Dinçer, şu ifadeleri kullandı: “Bu mübarek günün ışığında yaşamımızı yeniden değerlendirmeli, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşüncelerden arınmalıyız. Hepimiz kırgınlıklarımızı unutmalı, herkesin elimizden geldiği kadar gönlünü almaya çalışmalıyız. Kutsal günlerimizde yaşanan sevgi, hoşgörü ve paylaşımların, barış, dostluk, kardeşlik duygularına katkı sunması dileğiyle hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Miraç Kandili’ni kutlar, saygılar sunarım.”
Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak, sevgi, hoşgörü ve paylaşımların, barış, dostluk, kardeşlik duygularına katkı sunması dileğiyle Miraç Kandili’ni kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek üç ayların en kutlu gecelerinden bir tanesi olan Miraç Kandiline kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz” diyen Başkan Dinçer, şu ifadeleri kullandı:

“Bu mübarek günün ışığında yaşamımızı yeniden değerlendirmeli, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşüncelerden arınmalıyız. Hepimiz kırgınlıklarımızı unutmalı, herkesin elimizden geldiği kadar gönlünü almaya çalışmalıyız.

Kutsal günlerimizde yaşanan sevgi, hoşgörü ve paylaşımların, barış, dostluk, kardeşlik duygularına katkı sunması dileğiyle hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Miraç Kandili’ni kutlar, saygılar sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.