Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer, market açılışı yaptı

GENEL 12.07.2019 - 13:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3515+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer, market açılışı yaptı

Extra Marketler beşinci şubesini Karakollar Mahallesi’nde müşterileriyle buluşturdu

AYDIN - Açılışa, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve birçok davetli katıldı. “Yelen Ailesi’ni kutluyorum” Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Yelen ailesine ait olan Toptan ve Perakende Extra Marketler zincirine bir yenisini ekliyoruz. Bölgede gördüğümüz en büyük marketlerden biri. Türkiye olarak ekonomide durgun bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde bazı şirketler küçülmeye gidiyor. Ama bu zor süreçten küçülerek değil, büyüyerek atlatmamız mümkün olur sanıyorum. Bu yüzden dedelerinden ve babalarından kalan markaları büyüterek ilçemize hizmet veren Yelen Ailesi’ni kutluyorum. Mağazalarının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Extra Marketler beşinci şubesini Karakollar Mahallesi’nde müşterileriyle buluşturdu

AYDIN - Açılışa, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve birçok davetli katıldı.

“Yelen Ailesi’ni kutluyorum”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Yelen ailesine ait olan Toptan ve Perakende Extra Marketler zincirine bir yenisini ekliyoruz. Bölgede gördüğümüz en büyük marketlerden biri. Türkiye olarak ekonomide durgun bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde bazı şirketler küçülmeye gidiyor. Ama bu zor süreçten küçülerek değil, büyüyerek atlatmamız mümkün olur sanıyorum. Bu yüzden dedelerinden ve babalarından kalan markaları büyüterek ilçemize hizmet veren Yelen Ailesi’ni kutluyorum. Mağazalarının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.