Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer'in 10 Kasım mesajı

GÜNCEL 09.11.2020 - 14:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2584+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer'in 10 Kasım mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 82. yılında saygı, şükran ve özlemle anıyoruz.

ÇİNE - Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan, Eşsiz Devlet Adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 82. yılında saygı, şükran ve özlemle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. 10 Kasımlarda Atatürk’ü kaybetmenin hüznünü yaşarken, bize bıraktığı fikir ve eserlerini yaşatmanın gururunu taşıyoruz.Bizler Atamızın gösterdiği aydınlık yolda, ilke ve inkılâplarının ışığında yürümeye devam edeceğiz. “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadığını belirten Büyük Önderimizin bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmak, bizlerin en büyük görevidir.Fikirleri ve eserleri ile bizlere ışık tutan bu büyük dehayı, sonsuzluğa uğurladığımız günün 82nci yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 82. yılında saygı, şükran ve özlemle anıyoruz.

ÇİNE - Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan, Eşsiz Devlet Adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 82. yılında saygı, şükran ve özlemle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

10 Kasımlarda Atatürk’ü kaybetmenin hüznünü yaşarken, bize bıraktığı fikir ve eserlerini yaşatmanın gururunu taşıyoruz.Bizler Atamızın gösterdiği aydınlık yolda, ilke ve inkılâplarının ışığında yürümeye devam edeceğiz. “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadığını belirten Büyük Önderimizin bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmak, bizlerin en büyük görevidir.Fikirleri ve eserleri ile bizlere ışık tutan bu büyük dehayı, sonsuzluğa uğurladığımız günün 82nci yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.