Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer, Dünya Engelliler Günü’nü kutladı

SİYASET 03.12.2018 - 13:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2619+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer, Dünya Engelliler Günü’nü kutladı

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak, Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

AYDIN- Engelli vatandaşların ekonomi, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda tüm sorunlarını çözme ve onları her türlü haklardan yararlandırmanın sosyal devletin bir görevi olduğu kadar, hedkesin bir insanlık görevi olduğunu da belirttiği mesajında şunları söyledi: “Engellilerin toplumsal hayata aktif olarak katılımı, tüm toplum için bir mutluluk kaynağıdır.Engellilerin sorunlarıyla ilgili toplumsal duyarlılığın artırılması amacıyla herkes üzerine düşen görevleri yerine getirmelidir. Her bireyin birer engelli adayı olduğunu unutmamalı ve herkes bu doğrultuda hareket etmelidir. İnsanlığın ortak sorunu olan ve her an, herhangi bir insanın başına gelme ihtimali olan engellilik hali ancak toplum tarafından bilinçli hareket edilerek engelsiz bir yaşam haline dönüştürülebilir. Engelli vatandaşlarımızı sadece bir günle hatırlamayıp, 365 gün spordan sanata, siyasetten ticarete, sosyal ve ekonomik hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer almaları için çalışmamız gerekiyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün engelli vatandaşlarımızla ilgili sorunların çözümünde duyarlılığın artmasına vesile olması ve  zihinsel ve bedensel farklılıkların yaşama dair engel oluşturmadığı bir dünya dileğiyle, bu özel günlerini kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımız ve ailelerini saygıyla selamlıyorum.”
Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak, Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

AYDIN- Engelli vatandaşların ekonomi, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda tüm sorunlarını çözme ve onları her türlü haklardan yararlandırmanın sosyal devletin bir görevi olduğu kadar, hedkesin bir insanlık görevi olduğunu da belirttiği mesajında şunları söyledi:

“Engellilerin toplumsal hayata aktif olarak katılımı, tüm toplum için bir mutluluk kaynağıdır.Engellilerin sorunlarıyla ilgili toplumsal duyarlılığın artırılması amacıyla herkes üzerine düşen görevleri yerine getirmelidir.

Her bireyin birer engelli adayı olduğunu unutmamalı ve herkes bu doğrultuda hareket etmelidir. İnsanlığın ortak sorunu olan ve her an, herhangi bir insanın başına gelme ihtimali olan engellilik hali ancak toplum tarafından bilinçli hareket edilerek engelsiz bir yaşam haline dönüştürülebilir. Engelli vatandaşlarımızı sadece bir günle hatırlamayıp, 365 gün spordan sanata, siyasetten ticarete, sosyal ve ekonomik hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer almaları için çalışmamız gerekiyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününün engelli vatandaşlarımızla ilgili sorunların çözümünde duyarlılığın artmasına vesile olması ve  zihinsel ve bedensel farklılıkların yaşama dair engel oluşturmadığı bir dünya dileğiyle, bu özel günlerini kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımız ve ailelerini saygıyla selamlıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.