Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer'den Yaşlılar Haftası mesajı

GÜNCEL 19.03.2019 - 10:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3823+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer'den Yaşlılar Haftası mesajı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Yaşlılar Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Her yıl 18-24 Mart aralığı kutlanan Yaşlılar Haftası’nı Başkan Dinçer, şu ifadelerle kutladı: ‘’Bilgelik, sabır, hoşgörü ve muhakeme gücüyle geçmişten günümüze köprü oluşturan, deneyim ve tecrübeleriyle bizlere ışık tutan, dualarıyla bereket ve huzurumuzu sağlayan yaşlılarımız her türlü sevgi ve saygıyı hak etmektedirler. Bizler küçüğüne sevgi, büyüğüne saygıyla yaklaşılması gerektiğini öğreten bir kültürün mirasçılarıyız. Geçmişimizin sigortası olan, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan büyüklerimizi sadece özel günlerde değil her zaman hatırlatmalı ve yaşama sevinçlerine ortak olmalıyız. Çünkü büyüklerine sahip çıkmayan ve saygı duymayan bir toplum geleceğine yön veremez. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası’nda bütün büyüklerimizin haftasını kutlar, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde huzurlu yarınlar diler, ellerinden öperim.’’
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Yaşlılar Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Her yıl 18-24 Mart aralığı kutlanan Yaşlılar Haftası’nı Başkan Dinçer, şu ifadelerle kutladı:

‘’Bilgelik, sabır, hoşgörü ve muhakeme gücüyle geçmişten günümüze köprü oluşturan, deneyim ve tecrübeleriyle bizlere ışık tutan, dualarıyla bereket ve huzurumuzu sağlayan yaşlılarımız her türlü sevgi ve saygıyı hak etmektedirler. Bizler küçüğüne sevgi, büyüğüne saygıyla yaklaşılması gerektiğini öğreten bir kültürün mirasçılarıyız.

Geçmişimizin sigortası olan, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan büyüklerimizi sadece özel günlerde değil her zaman hatırlatmalı ve yaşama sevinçlerine ortak olmalıyız. Çünkü büyüklerine sahip çıkmayan ve saygı duymayan bir toplum geleceğine yön veremez. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası’nda bütün büyüklerimizin haftasını kutlar, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde huzurlu yarınlar diler, ellerinden öperim.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.